Conrad og Kolding nåede kun til anden runde i dette års Japan Open. Foto: Annette Vollertzen

Conrad og Kolding missede vigtige OL-point i indisk gyser

Loading

Mads Conrad og Mads Kolding brændte to sætbolde i første sæt og overlevede fire matchbolde i kvartfinalen i Syed Modi Championships. Men det rakte ikke til sejr.

Mads Pieler-Kolding og Mads Conrad Petersen skal spille sig op på minimum en 8.-plads i OL-kvalifikationen her i foråret, hvis de vil med til Rio til sommer. De ligger pt nummer ni og har brug for at skrabe masser af point sammen. Se ranglisten til OL i Rio.

Idag havde de muligheden for at spille sig i semifinalen i Grand Prix Gold-turneringen Syed Modi International Badminton Championships i Indien. Modstanderen var de på papiret overkommelige lokale helte Chopra og Dewalkar, der ligger nummer 36 på verdensranglisten.

Men i et timelangt opgør, smed Conrad og Kolding en syv-pointsføring og to sætbolde over styr i første sæt. Andet sæt dominerede danskerne totalt, mens afgørende sæt blev tæt. Ved 17-17 trak inderne fra og sikrede sig tre matchbolde. Dem overlevede danskerne, men Chopra og Dewalkar havde overhånden, og de sejrede med 22-20, 11-21, 23-21.

Ærgerligt nederlag i en kamp Conrad og Kolding var klare favoritter i. En semifinale her i Lucknow havde lunet på OL-kontoen. Forhåbentlig er Mads Conrads fodskade i fortsat bedring, så de to double-esser kan samle flere point i de kommende turneringer.

Mathias Boe og Carsten Mogensen skal spille senere i dag mod Lee og Tsai fra Taiwan.

Se alle resultater fra Syed Modi International Badminton Championships 2016.

Læs også

Kolding og Conrad imponerer: Nu kan spændende danskeropgør vente

Mads Conrad og Mads Kolding sejrede i første runde ved Indonesia Masters. Conrad og Kolding var …