Boe og Mogensen i jubel. Foto @ Djarum Badminton

Boe og Mogensen vandt danskeropgør efter maratondrama

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen sejrede over Mads Kolding og Mads Conrad i kvartfinalen ved China Open.

Der var rent danskeropgør på menuen i en af dagens kvartfinaler i herredouble, da Kolding og Conrad stødte ind i Boe og Mogensen. Sidstnævnte er nummer to i verden, mens Conrad og Kolding er verdens nummer seks. De to par har mødtes i mange Super Series-kvartfinaler, specielt inden for det seneste halve år. Samlet set er statistikken for deres indbyrdes opgør 8-2 i Boe og Mogensens favør.

Første sæt startede helt lige, hvilket stillingen 3-3 vidner om. Tæt var det også kort tid efter, hvor cifrene lød på 7-7. Herfra trak Boe og Mogensen dog fra, idet de tog seks point i træk. Så var det imidlertid Kolding og Conrads tur til at tage en stime point i træk, nemlig fem. Derfra var det helt lige frem til den spændende afslutning, hvor Boe og Mogensen havde to sætbolde ved 18-20. De misbrugte yderligere en sætbold, før det lykkedes Conrad og Kolding at lukke sættet på deres første sætbold og vinde 23-21.

Andet sæt startede også lige, hvorfor det stod 3-3 efter kort tid. Herfra tog det rutinerede danske par tre point i træk. Foran var de også ved opholdet, her med 11-6. Efter opholdet rykkede Boe og Mogensen yderligere fra og førte nu 14-7. De blev ved med at holde en solid føring, som kort tid efter lød på 15-12. På imponerende vis kom Kolding og Conrad dog tilbage på 20-20. I en spændende afslutning lykkedes det Boe og Mogensen at vinde med 23-21.

I tredje sæt kom de rutinerede danskere bedst ud og bragte sig i front med 4-1. Kort tid efter var de også foran, nu med 6-4. Herfra fik Kolding og Conrad dog vendt opgøret og var foran 11-10 ved opholdet. Efter dette vendte kampen endnu en gang på hovedet, hvorfor Boe og Mogensen nu førte 14-11. Foran var de også kort tid efter, nu med 16-13. Kolding og Conrad kom derefter flot tilbage ved 19-19. Herfra lukkede Boe og Mogensen dog kampen, da de tog de sidste to point. Ved 19-19 brændte Conrad en stor chance, som han sikkert vil have mareridt om i nat. Kampen varede hele 80 minutter.

Efter kampen sagde Boe og Mogensen om den spændende afslutning på tredje sæt til TV 2 Sport, at:

– Det var rent held, at vi vandt til sidst.

Ydermere udtalte de, at:

– Vi skulle have lukket den i første sæt og også hurtigere i tredje.

Senere skal Christiansen og Pedersen i aktion.

Resultater fra China Open

Læs også

Boe og Mogensen taber til stærke verdensmestre

Mathias Boe og Carsten Mogensen måtte gå fra banen som tabere i deres sidste gruppekamp ved …

4 Kommentarer

  1. Man kan være i tvivl om hvordan vores navne staves efter denne artikel 🤔

  2. 😂😂😂😂😂😂

  3. Det kan være svært…. meget svært Ã¥benbart.

  4. Hvad tid spilles der imorgen??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.