Thailand Masters • Super 300 • D4 • Søndergaard og Toft skabte den store overraskelse i HD!

Loading

Jeg havde brug for at komme i Den Store Hal her til aften og få 3 dages medicin-stillesiddende-kursus ud af kroppen, og forsøge at blive bare en nanodel mere klar til lørdagens danmarksseriekamp i København.

I omklædningen tænkte jeg…. “jeg må lige se den double med Søndergaard & Toft” fra tidligere i dag, den hvor de vandt 25-23/14-21/21-14 over Ong & Teo.

Hvordan kunne det lade sig gøre? Hvad skete der?


Min søster fra Viby skriver “Søndergaard er en super dreng”. Han har tidligere spillet i Viby – og før det i Hinnerup, et lille sted ca 20 km fra Aarhus. Jeg har et par gange talt med faderen, der taler med den skønneste Salling dialekt. Toft er muligvis fra Nordjylland. Har fulgt ham i de seneste år, via resultater, men ved stort set intet om ham. Ku’ være det kommer til at ske.

Men hvad skete der? Hvordan kunne Søndergaard, med sit smukke og effektive cuttede stiksmash, og Toft, i sin flagrende stil, vinde over verdensranglistens nr 12?

Tjah…..jeg tror sgu de to fra Malaysia totalt undervurderede danskerne. Helt klassisk. Teo gik smilende rundt, så ukoncentreret ud, bla ved 20-17 i første og efter de let havde vundet andet sæt. Han lavede finter og forsøgte med baghåndssmash. Danskerne fightede og havde alt at vinde og intet at tabe. Godt jeg ikke var O&Ts træner…..fandme være frusterende at se på.

I morgen, D4 ved Thailand Masters, møder de to danskere et kinesisk par, He & Ren, seedet 5, og nr 16 på VR. Det er kamp 4 på bane 3. Den kamp kan du forhåbentlig se LIVE på BWFs youtube kanal.

TV2 Sport er LIVE fra D5, lørdag morgen kl 06.30 🙏🏻🇩🇰


Det kinesiske par vil helt sikkert ikke undervurdere danskerne. Kinesiske spillere gør ikke den slags. Hvis de gjorde, så vi dem aldrig igen!

Se fredagens kampe:

https://www.tournamentsoftware.com/tournament/a736882c-463a-4a20-8941-a4a25cedbe95/matches/20240202


Badmintonbladet 🇹🇭🇩🇰 Per Damkjær Juhl

Læs også

Australian Open • Super 500 • 11.-16. juni 2024

LIVE på TV2 Sport fra kvartfinalerne fredag morgen kl 04.00…..og lørdag og søndag‼️🙏🏻✅🔝 Link til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.