Ribe Badminton Club sikrede sig oprykning med sejr i lørdagens kamp mod VRI – og skal nu spille i kredsserien.

Loading

Tekst: Johnny Tauman.
25. marts 2023.

                       ————— 🇩🇰  —————

Lørdag eftermiddag leverede Ribe Badminton Club en helstøbt indsats, da spillerne vandt kampen mod Vejlby Riiskov med (9-2  ). Sejren betyder, at RBC rykker op efter det første år med Thor Christtreu som træner.

Klubben havde fra oprykningskampens start et fast greb om kampene i opvisningshallen i Ribe Fritidscenter, hvor 75-100 tilskuere kunne se Lene Jacobsen (1. dame single), Rune Nørgaard og Kamilla Hansen (1. mixed) og endelig Marie Christtreu og Andreas Adelhardt bringe hjemmeholdet i front med tre sejre – (3-0).

Fik føring på (6-0)

På forhånd var det meldt ud, at RBC skulle vinde oprykningskampen med minimum (7-4) for at rykke op, og da der var spillet godt 1½ time var føringen på (6-0).
VRI fik reduceret til (6-1), inden Marie Christtreu i sin singlekamp kæmpede sig til sejren – hvor cifrene i det afgørende sæt blev så sikkert som (21-13). Masser af jubel og begejstrede tilråb.

Oprykningen sikret. 

Dermed var RBC foran med (7-1) – og oprykningen en kendsgerning. Resultaterne i de sidste kampe – bla. både dame- og herredouble var med til at cementere det endelige resultat: ( 9-2)

Undervejs kunne tilskuere – og spillere, der havde færdigspillet, forsyne sig med kaffe / kage samt drikkevarer.

Kilde:

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.