Dutch: Ren dansk finale i mixeddouble

Loading

Til Dutch International kommer der danskere øverst på skamlen i mixeddouble. Når finalerne spilles søndag er mixeddoublefinalen nemlig mellem Amanda Madsen/Kasper Antonsen og Maja Rindshøj/Kristoffer Knudsen.

Levede op til seedning
Amanda Madsen og Kasper Antonsen lever dermed op til deres seedning. I semifinalen skulle de dog bruge tre sæt mod de tredjeseedede tyskere Linda Efler og Marvin Emil Seidel. Men efter at have tabt første sæt 21-12, fik det danske par godt styr på sagerne og med 15 og 17, kunne de booke pladsen i finalen.

I finalen møder de Maja Rindshøj og Kristoffer Knudsen som i kvartfinalen slog de førsteseede i et tæt opgør. I semifinalen stod den så på hollandske Ilse Vaessen og Jelle Maas, en taktisk kamp de vandt i to sæt 21-19 og 21-14.

– Kampen var fyldt med taktik. Alt handlede om tredje bolden, men Kristoffer og jeg havde heldigvis rigtig mange gode aftaler, der gjorde vi trak det længste strå, fortæller Maja Rindshøj til BadmintonBladet.

Finalen bliver derfor med de bundseede Amanda og Kasper på den ene side, og turneringes positive overraskelse Maja og Kristoffer på den anden. Amanda og Kasper må derfor betegnes som favoritter.

– Kasper og Amanda er favoritter, men mon ikke vi kan holde ved vores gode spil og presse dem til det yderste, slutter Maja af.

Resultaterne fra Dutch International

Læs også

Mathias Thyrri efter Dutch International: “Jeg glæder mig allerede til at komme ud og spille igen”

Ved sidste uges Dutch International lykkedes det de danske spillere at sikre hele tre finalepladser. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.