Foto @ VEB

Vendsyssel slog KMB med tenniscifre

Loading

Det blev en meget ensidig affære da Vendsyssel her til aften tog imod KMB i sjette og sidste runde af ligakvalifikationen.

Da Vendsyssel allerede havde sikret sig kvalifikation til Badmintonligaen, og KMB ikke havde mulighed for at nå den anden oprykningsplads, var kampen uden betydning.

De to første kampe var første herresingle og herredoublen. I herresinglen startede “Borgmesteren” Peter Mikkelsen med at nappe første sæt, men Rasmus Rylander kom fint igen og tog andet sæt. Mikkelsen lod sig dog ikke ryste og vandt de to næste sæt. I mellemtiden havde to gange Zvonimir taget herredoublen i tre sæt. 2-0 til Vendsyssel inden anden herresingle og damesinglen.

Her var der lidt kamp om sejrene, hvor Thomas Fynbo tog det første sæt i herresinglen, og Karoline Keller tog tredje sæt. Lige lidt hjalp det dog KMB, da nordjyderne tog de andre sæt, og så stod den 4-0.

Dame- og mixeddoublen skulle så se om de kunne redde lidt af æren for KMB, men også her var Vendsyssel stærke og begge kampe blev vundet i tre sæt.

Kampen sluttede således 6-0 til Vendsyssel, og selvom oprykningen var sikret på forhånd kunne de også lige få lidt ekstra at fejre med en storsejr.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.