Kim Bruun matchvinder i Odense

Loading

Der var spænding til det sidste da Odense her til aften tog imod Greve i Badmintonligaens sjette runde. Odense startede kampen bedst, men Greve kom igen og fik sendt kampen i Golden Set. Her var det Greves Kim Bruun der efter en svær start fik kæmpet to point til Greve.

De første kampe var de to rene doubler, hvor Odense klart havde satset på damedouble, ved at stille Maiken Fruergaard og Sara Thygensen sammen. Her blev det også til en sejr med 17 og 12 over Greves Søby-søstre. I herredoublen havde Greve Mathias Christiansen og David Daugaard, og her blev det også til en sikker sejr. 1-1 i holdkampen.

De to næste kampe endte med Odense sejr. Patrick Bjerregaard i 2. herresingle og Airi Mikkela i damesingle kunne begge sætte en sejr på Odenses konto.

Greve var dog ikke ude, og med sejr i mixeddouble og 1. herresingle fik de kæmpet sig på 3-3, og dermed sendt kampen ud i Golden Set. Her faldt valget på herresingle, hvor Patrick Bjerregaard og Kim Bruun skulle dyste om det sidste point.

Her var det Odenses 2. herresingle Patrick Bjerregaard der startede bedst, og med 11-7 gik han til ophold. Det var dog ikke noget der imponerede Greves Kim Bruun, og efter opholdet fik Bjerregaard kun to point, mens Kim strøg forbi og tog sejren 21-13.

Dermed henter Greve to point og har nu ni point efter de første seks runder.

På mandag skal de to hold i kamp igen, Greve skal en tur til AB Aarhus og Odense skal en tur til Solrød.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …