Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Foto @ Djarum Badminton

VM-sølvvinderne var for stor en mundfuld for Juhl og Pedersen

Loading

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte deres sidste kamp i gruppen ved sæsonfinalerne.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var oppe mod japanerne Fukushima og Hirota. Danskerne er nummer tre i verden, mens japanerne er nummer fem. De to par har mødt hinanden fem gange, hvor det er blevet til danske sejr fire af gangene. Det seneste opgør har japanerne dog vundet.

I første sæt kom japanerne flot ud og bragte sig i front med 3-2. 6-4 kom de også foran, før de frem mod opholdet øgede endnu mere og havde en 11-6-føring. Danskerne havde generelt svært ved at nedbryde japanernes stærke defensiv. Efter opholdet trak de kun fra og endte med at vinde hele 21-12.

I andet sæt startede det lige, hvilket stillingen 4-4 vidnede om. Derfra tog det japanske par dog fire point i træk. Ved opholdet var de også foran, her med 11-7. Efter dette kom danskerne også baud med 8-14. Og tendensen fortsatte, hvorfor japanerne endte med at vinde med de klare cifre 21-12.

Nederlaget er dog til at leve med. Danskerne bliver nemlig med dette resultat nummer to i gruppen og kan nu trække en af de to gruppevindere i semifinalen. Og nu er det jo kun stærke par, der er tilbage.

Senere skal Viktor Axelsen blandt andet i ilden.

Resultater fra sæsonfinalerne

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.