Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen i jubel. Foto @ Djarum Badminton

Loading

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding i aktion i semifinalerne ved Malaysia Masters. Det blev til en dansk sejr i damedouble, hvor Pedersen og Juhl vandt over et stærkt koreansk par

Fem danskere kæmpede bravt i semifinalerne ved Malaysia Masters, men det blev kun til sejr for to af dem. Hans-Kristian Solberg Vittinghus har i denne uge fået et par gode skalpe, men i sin semifinale skulle han duellere mod en anden velspillende spiller i form af Kenta Nishimoto fra Japan. Det endte med japansk sejr på 21-14 og 21-19.

Efter kampen skrev Hans-Kristian Solberg Vittinghus følgende på Facebook.

– Jeg kæmpede, og jeg prøvede, men der var for mange fejl i dag. Jeg havde mine chancer i et tæt andet sæt, men Nishimoto spillede de vigtige point en smule bedre end jeg i dag. Det har stadig været en positiv uge for mig, ved at nå til min første semifinale siden Australian Open 2016. Håber på at fortsætte det gode spil igennem 2018, skriver Hans-Kristian Solberg Vittinghus på Facebook.

Flot dansk sejr i damedouble
Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl mødte i deres semifinale koreanerne Lee So Hee/Shin Seung Chan. Før kampen førte danskerne 2-0 i indbyrdes opgør, og den statistik blev forbedret efter kampen. Danskerne vandt med 21-15 og 21-18. De er dermed klar til morgendagens finale mod de kinesiske verdensmestre Chen Qingchen og Jia Yifan.

Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding vandt første sæt mod indonesiske Fajar Alfian/Muhammad Rian Ardianto, men det var ikke nok til en semifinalesejr. Indoneserne trak det længste strå efter over en times spil i tre sæt.

Senere på dagen skal Viktor Axelsen i aktion mod Daren Liew fra Malaysia, der tidligere i turneringen har slået både Kim Bruun og Son Wan Ho ud.

Resultater fra Malaysia Masters

Læs også

Vittinghus fortsætter det flotte spil

Hans-Kristian Solberg Vittinghus sejrede i anden runde af Indonesia Masters. Vittinghus stod over for Wei …

4 Kommentarer

  1. Stort tillykke med sejren allesammen I fortjener det!♥♥♥

  2. De bedste damedouble spillere 🏸🏸🏸🇩🇰🍀👌👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.