1. division: Solrød 2 vinder sikkert – Højbjerg 2 vinder bundkamp

Loading

Første runde af nedrykningspillet for 1. division er nu ovre, og det blev med tre interessante resultater. Først og fremmest fik Solrød 2 skovlen under KMB med hele 12-1, og så fik Højbjerg 2 vundet med 8-5 i bundkampen.

Solrød 2 spillede lørdag mod KMB, og her blev det således til hele 12-1 til hjemmeholdet. Det blev dog til et par tre sæts kampe, men ellers må det bare betegnes som et Solrød hold i storform. Eneste sejr til KMB kom i damedouble, hvor Zenia Dam Larsen og Freja Ravn vandt i tre sæt over Joan Christiansen og Emma Karlsson.
Med sejren har Solrød nu ni point, og ligner et hold som allerede nu er sikret endnu en sæson i 1. division.

Søndag tog Højbjerg 2 imod Hvidovre, i en kamp som meget vel kan ende med at vise hvem af de to hold der skal en tur i 2. division. Det startede ellers tæt, og stod 2-2 efter damesinglerne. Efter herresinglerne var det dog Højbjerg der var bedst, og stilingen nu 5-3. Damedoublerne blev delt mellem de to hold inden at Højbjerg vandt to ud af de tre herredoubler til slutcifrene 8-5. Med sejren, og Skovshoveds nederlag, rykker Højbjerg op over stregen.

Skovshoved 2 og Værløse spillede mandag, og her var det hjemmeholdet der startede bedst. 5-3 stod den således inden de rene doubler. I de rene doubler var Værløse dog ganske enkelt fantastiske hvor fire af dem endte i tre sæt, og alle fire endte endda med sejr til Værløse. Dermed kunne Værløse tage hjem med en 7-6 sejr og to point. Værløse rykker med sejren op på andenpladsen, men er stadig kun to point fra stregen.

De næste kampe i 1. divisions nedrykningsspil er d. 25. og 28. februar.

Læs også

Lillerød: Fornem sæsonpremiere

I en fantastisk lydkulisse som ikke længe set og hørt i Lillerødhallen lykkedes det mandag …