Foto: Fons Van Der Vorst

Gentofte vendte truende nederlag til sejr

Loading

Gentofte vendte her til aften et truende nederlag til sejr i Golden Set i Badmintonligaens sidste runde, hvor modstanderen hed Vendsyssel.

Vendsyssel startede kampen på flotteste vis med at vinde de to første kampe, dame- og herredouble.

Gentoftes mixeddouble, anført af Frederik Colberg vandt dog med to gange 21-14, inden Mads Christophersen i anden herresingle, kunne slå Victor Svendsen, og dermed gøre det til 2-2.

Første herresingle og damesinglen skulle så afgøre om kampen skulle i Golden Set. Vendyssel var inden kampen nødsaget til at tage Beiwen Zhang ud, grundet skade, og i hendes fravær var det Line Philipsen der spillede. Det gav dog Gentofte favoritrollen, og Sofie Holmboe Dahl vandt således med 3 og 4.

Første herresingle skulle som den eneste kamp ud i tre sæt. Raul Must startede planmæssigt med at vinde første sæt, men Joshua Eipe fik hentet andet, og så var Vendsyssel og Must under pres. Must holdte dog hovedet koldt, og med 21-15 kunne han sende kampen i Golden Set.

Her blev der valgt herredouble, hvor Frederik Colberg blev sat ind til Joel Eipe. Vendsyssel holdte fast i Zvonimir Durkinjak og Jacco Arends. Med Frederik Colberg på banen fik Gentofte også hentet sejren på 21-19, og dermed kunne Colberg og Eipe sende sætte en 4-3 sejr på Gentoftes konto.

Med de to point sikrede Gentofte sig en plads i kvartfinalerne. Vendsyssel kunne dermed ånde lidt lettet op da både TSS og AB Aarhus tabte deres kamp, og derfor forblev de i top fire.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.