Foto @Anette Vollertzen

Anders Antonsen forlover sig med…….

Loading

Et af dansk badmintons største talenter er Anders Antonsen, som er regerende europamester i U19 herresingle. Danmark har tradition for flotte resultater og store navne i herresingle på højeste plan, og Anders Antonsen er et godt bud på den næste i rækken.

Anders Antonsen har en række imponerende ungdomsresultater i bagagen. Udover titlen som U19 europamester, er han dansk U19 mester og vinder af Danish Junior Cup.

I seniorregi har AB Aarhus-spilleren ligeledes allerede markeret sig flot. Han vandt i foråret sin første internationale turnering i Holland, og i weekenden vandt han Aarhus Grand Prix foran den en stor del af den danske elite. De imponerende resultater fra det unge talent synes ikke at stoppe, og mange har fået øjnene op for den unge århusianer, som til november står over for det næste store mål – verdensmesterskaberne i Peru.

I det seneste års tid har Anders Antonsen været sponsoreret af FZ Forza, og nu har parterne forlovet sig i en længere periode, fortæller FZ forza i en pressemeddelelse.

FZ FORZA tegner 5-årig aftale med Europas største singletalent. Det er overskriften, og begge parter har rosende ord om hinanden.

Tidligere All England mester og Brand Manager for FZ FORZA, Martin Lundgaard, fortæller:

– Anders Antonsen har alle kvaliteterne, der skal til for at blive en verdensklasse spiller. Anders har en god teknik, en god fysik og en fantastisk vilje. Men der hvor Anders har sine styrker og helt klart adskiller sig fra sine konkurrenter er hans taktiske og mentale evner. Anders formår, at lægge sin spillestil om alt efter, hvilken modstander han møder, og han evner at ændre spillestil undervejs. Derudover er han god til at bevare overblikket, når der er pres på, og være iskold i de afgørende situationer.

Det er netop disse kvaliteter, som, FZ FORZA tror på, kan føre Anders helt til tops.

Anders Antonsen udtaler om samarbejdet med FZ FORZA:

– Jeg har været en del af Team FORZA i et år, og jeg har været super glad for vores samarbejde. Jeg synes, at det er vigtigt, at man har en sponsor, som man kan stole på i sin stræben efter sine mål og ambitioner, og det kan jeg med FZ FORZA. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til fem forhåbentlig succesrige år på Team FORZA.

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …