Anders Skaarup og Kim Astrup. Foto @ Anders Skaarup

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Loading

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede ud af China Open. Også Mads Kolding og Mads Conrad er videre.

Kim Astrup og Anders Skaarup, som er useedede, var oppe mod de syvendeseedede indonesere Karandasuwardi og Pratama.

Danskerne lagde bedst ud, da de i flere omgange kom foran med blandt andet 6-4 og 11-8. Og danskerne hold også fast i en føring efter opholdet, bare en mere snæver en af slagsen, nemlig 15-14. Og herfra blev det meget tæt, men det var indoneserne, der i den dramatiske afslutning kunne juble efter at have vundet 22-20.

I andet sæt var det den omvendte historie. Det danske par var således i næsten hele sættet et skridt bagved indoneserne. Men denne gang var det Skaarup og Astrup, der var skarpest da det gjaldt og kunne lukke sættet med 21-19.

I tredje sæt kom det indonesiske par bedst ud, hvorfor de førte 4-3 efter kort tid. Danskerne svarede dog flot igen og bragte sig i frontmed 7-5. Herfra tog de endda fire point i træk og kom foran 11-5. Og efter opholdet var de helt suveræne og vandt med hele 21-12.

Også Mads Kolding og Mads Conrad er videre efter indledende at have haft lidt problemer mod kineserne Lu Kai og Tan Qiang. De var nemlig bagud i store dele af første sæt, men kom flot tilbage og vandt 21-16. I andet sæt havde de mere styr på det og endte med at vinde 21-17.

Senere skal Viktor Axelsen blandt andet i aktion.

Resultater fra China Open

Læs også

Hong Kong Open: Skaarup og Astrup tager stor skalp

Kim Astrup og Anders Skaarup er videre til anden runde ved Hong Kong Open. Astrup …

2 Kommentarer

  1. Sådan drenge✌️🏸👏👏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.