Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen. Foto @Djarum Badminton

Hong Kong Open: Skaarup og Astrup tager stor skalp

Loading

Kim Astrup og Anders Skaarup er videre til anden runde ved Hong Kong Open.

Astrup og Skaarup var oppe mod Takeshi Kamura og Keigo Sonoda. Danskerne indtager en 11.-plads i verden, mens japanerne er nummer tre. De to par har mødtes syv gange tidligere. Og her er det blevet til fem japanske sejre, og de har tilmed vundet de fire tætte og seneste opgør.

I første sæt kom danskerne bedst fra start, da de både kom foran 3-1 og 7-6. Herfra vendte kampen dog på hovedet, idet de bragte sig i front med 11-8. Efter opholdet var japanerne hele tiden et skridt foran, og de kom da også i spidsen med 20-18. Herfra blev det meget spændende. Danskerne formåede på imponerende vis at overleve fire sætbolde, mens de selv præsterede at vinde sættet på deres kun anden sætbold med 25-23.

I andet sæt fik danskerne også en god start, og denne gang lykkedes det dem at lukrere på denne og bringe sig i front med hele 11-5 ved opholdet. Herefter var sejren aldrig i fare og de kunne til sidst lukke sættet med de relativt klare cifre 21-16.

I morgen får de muligvis mulighed for revanche for sidste uges smertefulde og meget snævre nederlag til Saputro og Ahsan fra Indonesien. Ved China Open tabte de nemlig til dem i anden runde, så man må håbe, at historien ikke gentager sig i morgen.

Senere skal Boe og Mogensen blandt andet i aktion.

Resultater fra Hong Kong Open

Læs også

Ny stor finale til dansk mixeddouble

Christinna Pedersen og Mathias Christiansen er klar til endnu en Superseries-finale, denne gang ved Hong …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.