Belgian Int’l: Mette Poulsen klar til kvartfinalerne

Loading

Det er indtil videre blevet til flere danske sejre til Belgian International, hvor de seedede danskere, indtil videre, alle er videre.

Mette Poulsen er som bundseeded forventet at gå hele vejen, og indtil videre er det også gået efter planen, selvom der skulle tre sæt til i første kamp. Her var der dog tale om Lianna Tan. Anden kamp var mod engelske Georgina Bland, og her skulle der kun to sæt til.

I kvartfinalen skal Poulsen møde Qi Xuefei som slog TSS’s Clara Azurmendi ud. I en af de andre kvartfinaler er der danskeropgør. Her mødes Julie Dawall Jacobsen og Line Christophersen.

I herredouble er Niclas Nøhr/Kasper Antonsen videre til kvartfinalerne, og senere idag spiller Rasmus Fladberg/Frederik Colberg, hvor også de kan booke deres plads i kvartfinalerne.

I damedouble er Elisa Meldgaard og Sofie Nielsen, indtil videre det eneste danske par videre. Der er dog tre andre danske damedouble som stadig kan nå at gøre dem selvskab.

I mixeddouble er tre danske par videre til kvartfinalerne. Fjerdeseedede Mai Surrow/Mikkel Mikkelsen møder nu et fransk par. Ditte Søby Hansen og Alexaner Bond har også et fransk par, mens Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt har Odenses Amanda Högström og TSS’s Scott Evans.

Resultaterne fra Belgian International

Læs også

Kirsty Gilmour vandt endelig Scottish Open

Der var dansk deltagelse i to af finalerne til Scottish Open her til eftermiddag, desværre …

En kommentar

  1. Pøj pøj til alle danske spillere i Belgien. Godt gået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.