Overblik: Fem farverige badminton updates

Bao Yixin. Foto @ Ben Cho

Loading

Her har vi samlet fem spændende badminton updates, vi synes, du skal læse.

1. Fire kinesiske profiler stopper
Den kun 24-årige damedoublespecialist Bao Yixin indstiller karrieren. Den temperamentsfulde kineser vandt 15 Superseries-titler (14 i damedouble). Bao Yixin har haft ry for at være en besværlig makker at håndtere, og hendes 15 turneringssejre er kommet med syv forskellige partnere. Det er imponerende i sig selv, men også et udtryk for, at hun er en spiller, der ikke er nem at have et langvarigt samarbejde med.
Udover Bao må kineserne vinke farvel til 27-årige Hong Wei med det frygtindgydende smash, og tvillingerne Luo og Luo på 26 år.

2. Morten Frost rejser hjem
Det blev blot til to år i Malaysia for badmintonlegenden Morten Frost, der havde en seks-årig kontrakt på stillingen som teknisk direktør for det malaysiske badmintonforbund, BAM. Frost var under pres på grund stridigheder med stjernen Lee Chong Wei og svigtende resultater i det seneste års tid. Morten Frost, der tidligere har været landstræner i Malaysia angav personlige årsager som grunden til, at han sagde op.

3. Video: Lang hyldest til Viktor
Kan du ikke få nok af den danske verdensmester Viktor Axelsens flotte spil, skal du sætte dig godt til rette og nyde et kvarters sammenklip af lækre detaljer, smash, defensiv, finter og andet godt. Youtube-videoen med Viktor Axelsen har masser af fede sekvenser og skal nok få Viktors popularitet til at vokse yderligere.

4. Denmark Open-mester undgik hal-kollaps
Thailænderen Tanongsak Saensomboonsuk skal kigge sig om efter et nyt sted at træne. Tirsdag faldt Denmark Open 2016-vinderens træningshal sammen under et stormvejr – nu skal hallen rives helt ned. Tanongsak var heldigvis rejst til Korea Open, og der var ingen andre i hallen. Tre mennesker kom til skade i nærliggende huse.

5. Forskellen på pres – og at trives med pres
I efterdønningerne efter Morten Frosts afgang fra Malaysia, får denne artikel fra Badzine om, hvordan Lee Chong Wei og andre spillere håndterer pres atter aktualitet. Axelsen vandt VM, mens Lee tabte til en jokende franskmand.

Læs også

Morten Frost tester badmintonbolde med syntetiske fjer sammen med verdensmestre

Alle badmintonspillere har på et tidspunkt prøvet at spille med plasticbolde, og det er forfærdeligt. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.