Badmintonligaen: Grundspilsvindere vælger sjællændere i kvartfinaleopgør

Joshua Eipe i aktion for Gentofte. Foto@Rico Dahl Hansen

Loading

Der er i dag blevet valgt, hvilke kvartfinaler der er i vente til marts måned næste år. Her skal vinderne af grundspillet i Badmintonligaen, Skovshoved, blandt op imod Gentofte, men der er også opgør mellem sjællandske og jyske hold i sigte

Skovshoved var første hold, der skulle vælge deres modstander til Badmintonligaens kvartfinaler, da de sluttede som ét i Badmintonligaens grundspil. Skovserne valgte Gentofte til en kamp om en plads i semifinalerne. Første kamp finder sted i GBK Hallen, mens returopgøret finder sted på Krøyersvej i Skovshoved.

Et andet sjællandsk hold, Solrød Strand, der endte som nummer to i grundspillet, valgte Højbjerg, hvor første opgør løber af stablen i Højbjerg Badmintonhal, mens Solrød sætter rammen for returopgøret.

‘Det hele kan afgøres i et Golden Set’
Derfor kunne Vendsyssel, der sluttede som 3 i ligaen, vælge mellem Greve og Team Skælskør Slagelse. Her faldt valget på Greve. Vendsyssel-træner Allan Kolbro Nielsen vurderer dog, at det bliver nogle tætte kamp, selvom jyderne fik valget mellem de to tidligere DM-guldvindere.

– Vi imødeser to spændende kampe, som meget vel kan ende med, at det hele afgøres i et Golden Set i Frederikshavn, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen til VEB’s hjemmeside.

Derfor skal Vendsyssel være meget klar i hver eneste kamp. Træneren håber dog på, at det bliver til en semifinaleplads for Vendsyssel, og det tror han også, at spillerne kan levere.

– Vi er bevidste om, at det kræver en tæt på fejlfri præstation af os, hvis vi skal videre til semifinalerne, og det er klart vores målsætning. Vi vandt bronze sidste år, og spillerne er mere sultne, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen til VEB’s hjemmeside.

Sidste kvartfinaleopgør bliver mellem Team Skælskør-Slagelse og Aarhus AB.

Første opgør finder sted d. 20. marts, mens returopgørerne finder sted ugen efter d. 26. marts.

Fulde overblik over Badmintonligaens kvartfinaler

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.