Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Foto @ Djarum Badminton

Optakt til sæsonfinalerne: Pedersen og Juhl kan tangere deres egen rekord

Loading

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen får deres sag for ved sæsonfinalerne.

Danskerne har leveret et flot år, hvilket VM-bronzemedaljen og sejren ved Singapore Open især har vidnet om. Desuden er en All England-finale og sejren ved EM og Syed Modi International også nogle flotte præstationer. Derfor var damedoublen også blandt de 15 nominerede til Årets Sportsnavn.

Faktisk har de leveret så flot et år, at det er tæt på at være ligeså imponerende, som 2016 var. Der vandt parret nemlig for første gang i deres samarbejdstid to Super Series-turneringer, og med en sejr i Dubai kan de altså komme op på samme antal i år. Desuden vil det være flottere at vinde sæsonfinalerne og Singapore Open end Japan og Hong Kong Open, som de vandt sidste år. Sæsonfinalerne er jo sammen med All England de største Super Series-turneringer. Dog gjorde deres OL-sølv sidste år, at det stadig bliver et svært år at slå samlet set.

De har dog været skadesplagede på det seneste og led et tidligt nederlag ved Hong Kong Open. Så det skal blive spændende at se, hvilken form parret er i. Parret har dog vundet sæsonfinalerne engang før, nemlig i 2013, så forhåbentlig kan de gode minder være medvirkende til endnu et godt resultat.

Stærke modstandere

De kommer nemlig højst sandsynligt til at stå over for et af de stærke japanske par. Japans suverænitet i damedouble skinner igennem i år, da tre japanske par indtager de tre øverste pladser på listen over de bedste Super Series-resultater i år. Og Takahashi og Matsutomo er ikke overraskende det japanske par, der har vundet flest Super Series titler med deres to trofæer.

Kineserne har dog også været godt med. Således har de vundet ligeså mange Super Series-trofæer som japanerne. Fire er det nemlig blevet til, og tre af dem har Chen Qingchen og Jia Yifan tegnet sig for. Imponerende er det også, at koreaneren Lee So-hee har vundet to titler med to forskellige partnere.

Sæsonfinalerne starter i næste uge.

 

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.