DM i Sønderborg • Dag III • Semifinaler

Loading

LIVE i Skanse hallen – det bedste sted at opleve badminton! • LIVE på TV2 Sport fra kl 17.00!____________________________________________________________________

Kære borgmester Erik Lauritzen. Du delte mit opslag i onsdags og følger naturligvis med! Måske er du også i hallen på finaledagen for at overgive medaljerne…..

…..en bøn fra en stor badmintonfan!

Du og erhvervslivet har ét år til at finde sponsorer, således at I kan sikre jer deltagelse af de allerstørste danske badminton stjerner – fx herresinglerne. Det koster måske 500.000-1.000.000 kr. Det er ikke noget, vi har gjort før i vores sport, men tiderne skifter.

Stjernerne kunne, udover at optræde på de grønne baner, også deltage i arrangementer med fx erhvervslivet og fortælle om livet som topeliteudøver. I ville kunne sælge eventet inkl god mad og anden optræden.

På den måde kunne DM arrangementet flyttes op på et højere niveau og sikkert samle et større publikum, også fra syd for grænsen. Og din by ville få langt mere omtale og opmærksomhed.

Måske har du forsøgt, men er ikke lykkedes med det, fordi spillernes prioritering pga OL i Paris i juli og august 2024 er skrappere i år.

Ét år!

På forhånd tak🇩🇰❤️🏆🙏🏻


PS hvis der er nogen derude, der kan sende min bøn videre til borgmesteren, må I meget gerne😉😍✅


Badmintonbladet ▪️Per Damkjær Juhl

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.