Badmintonligaen: Odense rejste sig på hjemmebane

Loading

I Odense Idrætshal ventede et sultent Odense-mandskab på Ikast i aftenens Badmintonligakamp i 4. runde.

Det var blevet til en øretæve til odenseanerne i Vendsyssel i mandags, og det var tid til at revanchere sig, men Ikast gav sig ikke uden fight.

Ikast kunne forvente at være inde i kampen fra start, da en af de få kampe, de var favoritter i, lå i første kamprunde. Det var herredouble, hvor udeholdets spillende træner Sune Gavnholt sammen med Mikkel Stoffersen var oppe mod Søren Toft Hansen og Mikkel Normann. Det blev en ujævn dyst over tre sæt, hvor hjemmebane-marginalen til slut svingede ud til fynboernes fordel. OBK-sejren blev på 21-10, 11-21, 21-19.

Da mixeddoublen med Frederik Søgaard og Sara Thygesen afgjorde deres kamp i to sæt mod midtjyderne, så var stillingen 2-0 til hjemmeholdet.

Aftenens andet lige opgør var i damesingle, hvor Odenses finske islæt, Airi Mikkela mødte Ikasts russiske Olga Arkhangelskaya. De to piger fightede godt for sagen, og de gav hinanden en tæt kamp. Finnen, der var med til det sidste om en OL-billet til Rio, havde mest i tanken til slut og bragte OBK yderligere i front.

De sidste tre kampe var fortsat med Odense i teten, og de forærede ingenting til de godt kæmpende Ikast-spillere.

Odense sejrede med 6-0 og sikrede sig tre point til tabellen, hvor de ligger lunt i midten.

Se alle resultater fra Badmintonligakampen mellem Odense Badminton Klub og Ikast FS.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …