Sofie Holmboe Dahl er i hovedturneringen i Belgien. Foto @ Annette Vollertzen

Dahl, Dawall og Antonsen m.fl. spæner i hovedturneringen

Loading

I badmintonbyen Leuven i det centrale Belgien dyster en lang række danske spillere om at få del i præmiesummen på $15.000 og måske endnu vigtigere, ranglistepoint.

Onsdag var kval-dag, og kvalifikationsturneringen havde dansk deltagelse i 27 kampe! Over en bred kam var der succés og adskillige skal torsdag prøve niveauet af i hovedturneringen. Blandt de mest markante navne er Anders Antonsen, der vandt sine tre kval-kampe stensikkert. Han møder i første runde torsdag Rasmus Fladberg.

Julie Dawall vandt en god kval-kamp over Alida Chen fra Holland, og Værløse-spilleren skal imorgen lægge arm med det franske stjernefrø Delphine Lansac. Det skal blive interessant at se, hvor Dawall står i forhold Lansac, der har leveret pæne seniorresultater.

Både Rasmus Messerschmidt, Julie Finne-Ipsen og Sofie Holmboe Dahl slap også videre til hovedturneringen, som på grund af den igangværende OL-kvalifikation er ganske stærkt besat for en turnering på dette niveau.

I mixeddouble var der i løbet af dagen flere danskeropgør, og det endte ud med, at Theodor Johansen/Isabella Nielsen og Kristoffer Knudsen/Emilie Juul Møller gik videre. Det samme gjorde herredoublen med Alexander Bond og Theodor Johansen.

Se alle kvalifikationsresultater fra Belgian International 2015.

Læs også

Glad Holmboe Dahl efter vellykket operation: I morgen skal jeg tilbage på banen igen

Velkommen til min blog. Mit navn er Sofie Holmboe Dahl, og jeg er 21 år. …

En kommentar

  1. Sejt Sofie, Du er blevet super stærk og hurtig!