Værløse fik fuld gevinst i egen hule

Loading

Værløse tog her til aften imod Greve, i hvad der på forhånd lignede en tæt kamp. Der var heller ikke nogen der endte med at gå hjem uden at kunne have følt sig underholdt.

De første to kampe var herredouble og damesingle. I herredoublen startede Værløse ganske fortrinligt, og var foran ved opholdet. Men stille og roligt fik Greve kæmpet sig ind i sættet, og efter ombolde kunne de med 23-21 tage første sæt. Samtidig havde Julie Dawall vundet 21-19 over Sia Berg.

Nikolaj Overgaard og Steve Olesen kom slet ikke med i andet sæt, og ved opholdet stod den 11-4 til Greve. Efter opholdet blev det kun værre for Værløse, der både måtte se Nikolaj Overgaard få et rødt kort, efter at have fået et gult tidligere, for at ytre sig mindre positive vendinger, og Steve Olesen blive svippet ud på matchbolden. Sættet sluttede 21-6 og Greve tog dermed føringen i holdkampen.
Julie Dawall bragte dog orden i regnskabet da hun kort tid efter vandt med 21-15. 1-1.

Mixed- og damedouble var de næste to kampe, og her endte det med at Værløse i to sæt i begge kampe kunne bringe sig foran 3-1 i holdkampen.

Mixeddoublen med Ditte Søby og Mathias Christiansen fra Greve havde favoritrollen, men denne blev slet ikke vist, da Mai Surrow og Søren Gravholt i to sæt vandt. Søren Gravholt var i store dele af kampen helt dominerende, og selvom Greve startede andet sæt bedst, blev det ved en sejr til Værløse. Undervejs havde Mathias Christiansen også fået et gult kort for at knække en fjer på bolden. Kort tid efter blev det så til 3-1, da damedoublen med Julie Finne-Ipsen og Thilde Mattisson, vandt med 18 og 17.

Afgørelsen skulle så findes i herresinglerne. Første herresingle var mellem Rasmus Messerschmidt og Kim Bruun. Her havde specielt Kim Bruun fået en rigtig god start på sæsonen, men det virkede ikke til at have kommet Rasmus for øre. 21-13 lød første sæt på, og Rasmus Messerschmidt og Værløse var således på sejrskurs.
Anden herresingle startede med en sprudlende Kalle Koljonen, men stille og roligt fik Mikkel Mikkelsen arbejdet sig tilbage, og helt frem til 16-16. Herfra var finnen dog kølig og med 21-17 tog han første sæt.

Mikkel Mikkelsen kom sig dog ovenpå nederlaget i første sæt, og med 21-19 tog han andet sæt. Kim Bruun startede andet sæt bedst, men Messerschmidt var langt fra ude, og kom helt frem til matchbold på 20-19. Men Kim holdte fast og med 22-20 tog han andet sæt. Tredje sæt blev således afgørende for begge herresingler.

Mikkelsen og Koljonen spillede i lange perioder rigtig tæt, men efter 16-16 fik Koljonen godt fat, og kunne gøre det til 3-2 i holdkampen. Det var så op til Rasmus Messerschmidt og Kim Bruun at finde ud af hvordan kampen skulle ende. Også her var det tæt i store dele af sættet, men Messerschmidt kom alligevel foran 16-13. Herfra gik det kun en vej og med 21-16 kunne hen sætte de tre point på Værløses konto.

Med sejren rykker Værløse op på tredjepladsen i Badmintonligaens grundspil med ni point. Greve rykker ned på femtepladsen, stadig med syv point.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …