Caroline tog sagen i egen hånd

Loading

klubmodul inside bannerSkælskør Badminton Klub er mere end et ligahold der ligger i toppen af den danske badmintonliga. Klubben arbejder også på at give unge mennesker oplevelser med badmintonsporten og trods udfordringer med blandt andet skolereformen, er det lykkedes klubben, at øge medlemstallet på ungdomssiden.

– Vi har gennem årene gjort en række tiltag for at promovere klubben og badmintonsporten i nærmiljøet. I denne sæson valgte vi at gå en mere alternativ vej og i endnu højere omfang inkludere og delagtiggøre ungdomsspillerne i bestræbelserne på at få nye medlemmer til klubben – og det har været særdeles succesfuldt, udtaler sportschef- og cheftræner for SBK ungdom, Emil Staack.

En af de unge spillere der greb muligheden for at dele sporten med sine kammerater er Caroline Krag Goleathsen på 7 år, som har spillet i badminton i ca. 6 måneder i SBK.

Hun tog sagen i egen hånd og skrev, med hjælp fra sin mor, et brev til sine klassekammerater, hvor hun inviterede til en prøvetræning i Skælskør Badminton Klub.

Carolines brev

Det tilbud tog op mod halvdelen af klassekammeraterne imod og langt størstedelen meldte sig efterfølgende ind i klubben, ligesom flere søskende ligeledes blev meldt ind ved samme lejlighed.

– Det har været superdejligt at se, hvordan mange af vores ungdomsspillere er gået helhjertet og ihærdigt til opgaven.

Vi har set mange nye ansigter i hallen og jeg fornemmer, at mange faktiske har fået øjnene op for sporten, hvilket vi jo synes er fantastisk.

Forhåbentlig kan vi i fællesskab fortsætte denne positive tendens, så hallen også fremadrettet er fyldt med unge mennesker, der ihærdigt knokler med fjerbold og ketcher – vi er i hvert fald klar til at tage imod dem, Emil Staack.

 

Læs også

Emil Staack før ny badmintonliga-sæson: Umiddelbart står vi godt hele vejen rundt

BadmintonBladet har forud for den nye Badmintonliga-sæson spurgt nøglepersonerne i de forskellige klubber om forskellige spørgsmål …