Badmintonligaen: Skovshoved forsat i front

Loading

Der var dømt regulær topkamp i Badmintonligaen her til aften, hvor Skovshoved tog imod TSS. Inden kampen var TSS to point efter Skovshoved på førstepladsen.

De to hold fulgtes pænt ad i starten, og efter første runde stod den 1-1. Damedoublen med Tine Baun og Christinna Pedersen havde således vundet i to sæt for Skovshoved, og Mette Poulsen reducerede for TSS i damesingle.

Endnu en deling
De næste to kampe var herre- og mixeddouble, og her blev der også delt. Carsten Mogensen og Mads Conrad vandt således med 21-16 og 21-12 over Kim Astrup og Anders Skaarup, og kort efter kunne Selena Piek og Mads Kolding gøre det til 2-2 med cifrene 21-18 og 21-18 over Kamilla Rytter Juhl og Joachim Fischer.

Den afgørende fase af kampen var derfor overladt til de to herresingler. I første var det Emil Holst mod Hans-Kristian Vittinghus og i anden var det Christian Lind Thomsen mod Kim Bruun.

Det blev desværre ikke ikke til meget kamp i første herresingle, da HK måtte trække sig ved 11-5, og dermed kunne Emil Holst tage sejren, og bringe Skovshoved på 3-2.

I anden herresingle blev det til en lang kamp, hvor det bølgede frem og tilbage. Selvom Christian Lind Thomsen var først til 11 i første sæt, var det alligevel Kim Bruun der endte med at vinde det. Andet sæt holdte Lind Thomsens føring ved opholdet hjem, og så var der lagt i kakkeloven til et tredje sæt.

Her stod den 11-10 ved opholdet til Lind Thomsen, og de to fulgtes mere eller mindre ad frem til 21. Her var det Lind Thomsen der var først, og så kunne publikumsfavoritten give Skovshoved en 4-2 sejr.

Næste runde er d. 5. januar, hvor Skovshoved skal en tur til Værløse. Værløse ligger á point med Skovshoved på førstepladsen, så grundspilsvinderen bliver formentlig fundet i næste runde.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …