Steffen Rasmussen vil give den gas til DM og vise en god figur.

Finnish Open: Det kører derudaf for danskerne

Loading

Fredag ved Finnish Open skulle vise sig at blive rigtig god dag for de danske spillere. Der er blevet spillet en del kampe med dansk deltagelse, og der er flere, der bliver spillet senere i aften.

I mixeddouble havde Mathias Christiansen/Lena Grebak trukket sig og kom derfor ikke i kamp. Den anden danske mixeddouble David Daugaard/Maria Helsbøl var dog i kamp hele to gange. Først vandt danskerne let over et engelsk par, og derefter slog de meget imponerede fjerdeseedede Jakub Bitman/Alzbeta Basova fra Tjekkiet. I morgen møder det danske par franske Bastien Kersaudy/Lea Palermo.

Rasmussen i hopla
I herresingle vandt Flemming Quach og Steffen Rasmussen let deres første kamp og skulle dermed spille endnu en kamp senere på dagen. Quach mødte ottendeseedede Thomas Rouxel fra Frankrig, som viste sig at være en for stor mundfuld for danskeren. Franskmanden vandt i to sæt. Anderledes gik det for Steffen Rasmussen, der efter at have tabt 1. sæt stort, vandt sin kamp i tre sæt over Erik Meijs fra Holland. Imponerende af Rasmussen, som har slået to spillere, der ligger over ham på verdensranglisten indtil videre.

Næsten fuldt hus i damesingle
Der var 4 danskere som stillede til start i hovedturneringen i damesingle. Sofie Holmboe Dahl, som klarede sig igennem kvalifikationen i går, stod overfor den ottendeseedede russer Olga Golovanova. Det blev en meget tæt kamp, og lidt overraskende var det danskeren, der var stærkest, da hun vandt med 23-21 i 3. sæt. Anna Thea Madsen og Mette Poulsen vandt deres første kamp i henholdvis 2 og 3 sæt. Sidste dansker i damesingle var Sandra-Maria Jensen, som desværre måtte se sig besejret af Kati Tolmoff fra Estland. Anna Thea Madsen vandt også sin anden kamp let over en finsk spiller og er klar til morgendagens runde. Desværre gik det ikke så godt for Sofie Holmboe Dahl i kamp 2, som tabte i to sæt til Chloe Birch fra England. Mette Poulsen spiller senere i aften sin anden kamp.

Den danske herredouble Mathias Christiansen/David Daugaard og damedoublerne Lena Grebak/Maria Helsbøl og Claudia Paredes/Sara Ortvang spiller også deres kampe senere i aften.

Resultater fra Finnish Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.