Kristoffer Knudsen

Knudsen efter sejr: Isabella og jeg er tydeligvis bedst med lidt lyd på

Loading

Kristoffer Knudsen og Isabella Nielsen er semifinaleklar ved Iceland International.

Førsteseedede Knudsen og Nielsen stod i dagens kvartfinale over for useedede Mariya Rud og Mykola Martynenko fra Ukarine. Det blev lidt af en rutsjebanetur, idet danskerne sikkert vandt første sæt med 21-15 for så at tabe andet med 14-21. I tredje sæt var de så igen ovenpå og sejrede med de suveræne cifre 21-6. Knudsen havde dette at sige efter kampen til BadmintonBladet:

– Vi starter egentlig fint ud i kampen, men har nogle voldsomme fald. Især i andet sæt falder vi helt i søvn og tror vi kan vinde på 60 %. Vi får en opsang mellem andet og tredje sæt og klasker dem så med seks i tredje. Isabella og jeg er tydeligvis bedst med lidt lyd på. Nu det hjem og få en lur, før det står på semifinalen i aften.

De andre danskere, der var i aktion, havde generelt en flot dag. Mathias Hansen og Emilie Furbo sejrede nemlig også i deres kvartfinale, ligesom Rasmus Messerschmidt gjorde. Furbo var også i aktion i damedouble med Trine Villadsen og her blev det også til sejr. Nicklas Mathiasen og Mikkel Stoffersen leverede dagens flotteste danske præstation, da de slog det andenseedede par. Ditlev Jæger Holm måtte derimod gå fra banen som taber.

Senere i aften spilles der semifinaler.

Resultater fra Iceland International

Læs også

Iceland International: Kristoffer Knudsen ville følge i VM-vinders fodspor

Kristoffer Knudsen og Isabella Nielsen levede op til deres egne forventninger, da de i går …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.