Joachim Fischer. Foto @ Tine Bay

Badmintonligaen: Skovshoved knuste Greve

Loading

Greve mødte til aften Skovshoved i den første semifinale i ligaslutspillet. Efter Carsten Mogensens triste afbud så kampen jævnbyrdig ud.

Som indledning på kampen bad Greve-træner Jonas Lyduch publikum om at rejse sig og deltage i en videohilsen til Carsten Mogensen. Sympatisk træk af Grevestaben. Mogensen har fortid i Greve.

Første runde bød på et ulige match i mixeddouble mellem Joachim Fischer/Christinna Pedersen og Ditte Søby/Mikkel Delbo. Greveparret fightede fint, men det rakte slet ikke mod verdensstjernerne.

Første herresingle var derimod meget mere lige. Den nykårede Europamester Emil Holst var oppe mod den formstærke franskmand Brice Leverdez. Det blev en velspillet tresætter, hvor Leverdez som altid arbejdede hårdt for tingene, mens teknisk velfunderede Emil Holst vekslede mellem sublimt og for afventende spil.

Afslutningsvis løb Leverdez, der spillede EM-finale søndag i Kazan tør for kræfter, mens Holst virkede mere frisk. Det udnyttede Skovshovedspilleren til at hive sejren hjem med 21-15, 21-23, 21-16.

I damedoublen mellem Kamilla Juhl/Anne Skelbæk fik Greveduoen Rikke Søby/Isabella Nielsen aldrig lagt det fornødne pres på Skelbæk. Dermed fik Kamilla Rytter Juhl en dominerende rolle og lavede point efter behag. Sejr i to sikre sæt til Skovshoved.

I kampprogrammet stod der, at Amalie Hertz Hansen ville få en ekstremt vanskelig opgave mod Tine Baun. Det var helt sikkert rigtigt. Tine Baun havde et fysisk, teknisk og taktisk overskud, som gjorde at Amalie Hertz trods fin kampgejst ikke fik truet den 3-dobbelte All Englandmester. Kampen blev afgjort med sætcifrene 21-10, 21-13.

Holdkampen blev stoppet ved 4-0 til Skovshoved, og der venter Greve en gigantisk opgave mod at komme tilbage. Skovshoved viste sit høje niveau og er kæmpefavoritter til at tage finalepladsen, når holdene møde i returopgøret på fredag i Skovshoved.

 

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …