Niclas Nøhr og Kasper Antonsen.

Nøhr og Antonsen taber til stærke kinesere efter kvalifikationsdrama i Hong Kong

Loading

Kasper Antonsen og Niclas Nøhr er ude af kvalifikationen ved Hong Kong Open.

Danskerne var i dagens første kamp oppe mod indoneserne Sugiarto og Hantoro, som er nummer 498 i verden. Selv er danskerne nummer 78. Og det blev en meget kort kamp, som danskerne vandt i suveræn stil med cifrene 21-7 og 21-12.

I dagens anden kamp var danskerne oppe mod det stærke kinesiske par Chai Biao og Wang Zekang. Kineserne var seedet fire i kvalifikationen, mens danskerne var useedede. Det stoppede dog ikke det danske par fra et få en forrygende start, idet de kom foran 9-3. Herfra kom kineserne bedre med i kampen, da de tog fire point i træk. Danskerne havde dog stadig en sikker føring ved opholdet, som lød på 11-7. Efter opholdet trak de igen fra og bragte sig i front med 16-11. 19-13 blev det også, før de lukkede sættet i sikker stil med cifrene 21-15.

I andet sæt kom danskerne også bedst ud og kom foran med 3-1. Foran var de også kort tid efter, her med 5-4. Nøhr og Antonsen kom dog derfra i modvind, hvilket ledte til en kinesisk føring på 11-9. Herefter var det stadig det kinesiske par, der var i teten og som derfor var foran 15-13. Mod slutningen af sættet kom danskerne fik danskerne udlignet og kom endda foran ved 18-16. Herfra blev det helt tæt igen, og i en spændende afslutning lykkedes det kineserne at vinde 27-25 på deres sjette sætbold. Det danske par havde endda også matchbold undervejs.

I tredje sæt kom kineserne ud som lyn og torden og kom foran hele 6-0. Og derefter afgjorde de reelt opgøret ved at bringe sig foran med 11-2 ved opholdet. Efter dette kørte de kampen hjem i sikker stil med 21-8.

Senere skal Christiansen og Pedersen i aktion mod The Adcocks i første runde.

Resultater fra Hong Kong Open

Læs også

Kolding og Conrad henter flot sejr efter velspillet opgør

Mads Kolding og Mads Conrad er semifinaleklar ved Hong Kong Open. Mads Kolding og Mads …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.