Odensetræner Lennart Engler. Foto @ Annette Vollertzen

Odense: Oprustning på trænersiden

Loading

Op til den nye sæson har Odense Badminton Klub (OBK) suppleret deres trænerteam med to erfarne trænerprofiler. Det fortæller den fynske storklub i en pressemeddelelse.

Der er et slagkraftigt trænerteam der skal sørge for, at klubbens seniortrup står stærkt rustet til den nye sæson, fastslår OBK’s formand Henrik Kryger.

Cheftræner Lennart Engler, der har stået i spidsen for OBK’s trænerteam de seneste 6 sæsoner, skal fortsat varetage fællestræningen for seniortruppen tirsdag aften, ligesom han stadig er ansvarlig for OBK’s 1. holds trup til Badmintonligaen.

Lennart Engler får nu selskab af rutinerede kræfter i skikkelse af Claus Overbeck og Tore Vilhelmsen, der skal stå for fællestræningen torsdag aften og har ansvaret for klubbens 2. og 3. hold der spiller i hhv. 2. og 3. division.

Claus Overbeck var en af de store profiler i Nr. Broby Badmintonklub da klubben var med fremme blandt de bedste i Danmark både i ungdoms- og seniorrækkerne i 1980’erne og i 1990’erne. Med 13 fynsmesterskaber i herresingle i badmintontasken, heraf de 10 i træk, er det en erfaren kapacitet som det er lykkedes OBK at hente ind i trænerstaben. Ud over træner- og ledergerningen i Nr. Broby Badmintonklub, har Claus Overbeck som træner stået i spidsen for Svendborg Badminton Klub’s seniortrup de seneste 7 sæsoner.

”Det er en spændende opgave som jeg ser frem til. OBK har utrolig mange dygtige unge spillere, og jeg glæder mig til sammen med Lennart Engler og Tore Vilhelmsen at hjælpe de unge talenter på vej”, siger Claus Overbeck, der i det civile arbejder som privatrådgiver i Danske Bank.

Tore Vilhelmsen kommer fra Nr. Lyndelse hvor han som spillende træner de seneste 3 år har ført klubben fra serie 2 og op i Danmarksserien.  Tore Vilhelmsen var før skiftet til Nr. Lyndelse fast mand i doublerne på OBK’s 1. hold i 6 sæsoner, og han har dermed en masse erfaring fra Badmintonligaen. Han har også trænererfaring fra Team Danmark Kraftcenter Fyn, og har været træner og lejrleder på de populære badmintonlejre i Glamsbjerg.

”Jeg er rigtig glad for at være tilbage i OBK igen, og glæder mig til samarbejdet i trænerteamet”, siger Tore Vilhelmsen, der er uddannet jurist og er ansat hos TV2 på Kvægtorvet i Odense.

OBK’s formand, Henrik Kryger, ser frem til en spændende sæson med det nye stærke trænerteam:

”Det nye trænerteam kan give en masse til klubben både socialt og spillemæssigt. OBK har utroligt mange unge talentfulde spillere på seniorholdene, og med flere kompetente trænere vil der blive mere fokus på den enkelte spillers udvikling. I OBK holder vi fast i vores strategi med ”Made in Odense”, hvor det handler om at udvikle vore egne spillere. Derfor arbejder vi hele tiden på at styrke klubbens træningssetup og træningsmiljø”, siger Henrik Kryger.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. Fedt, OBK! Men kan vi ikke snart fÃ¥ at vide, hvilke spillere der fortsætter pÃ¥ holdet? 🙂