Samarbejde med skole gav flere medlemmer

Loading

Skolereformen har ikke umiddelbart gjort det nemmere at være badmintonklub, Blistrup Badminton har dog fået vendt tendensen.

I løbet af efteråret mistede badmintonklubben 15 spillere i aldersgruppen 12 til 17 år. Begrundelsen var tidspres som følge af skolereformen. Denne afgang af spillere åbnede op for et nyt tiltag; samarbejde med Gilbjergskolen. Samarbejdet og efterfølgende åbent hus arrangement har allerede givet 21 nye medlemmer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

– Det er super positivt. Vi har lige kørt en runde mere, hvor vi har været nede i 1. og 3. klasse og inspirere. Så det kan godt betale sig at gøre en indsats. Vi kan mærke, der sker noget, siger formand for Blistrup Badminton Marc Hagberg.

Måden hvorpå der samarbejdes fungerer ved at to repræsentanter fra Blistrup Badminton deltager i idrætstimerne på Gilbjergskolen og underviser i badminton.

– I starten formede samarbejdet med skolen sig noget anderledes, end vi havde forventet. Lærerne mødte op i deres almindelige tøj og drak kaffe, men vi tog fat i dem og i lederen og sagde, det er ikke ok, I skal hjælpe til. Så i anden omgang er det blevet et samarbejde, og vi sigter efter, at det bliver endnu bedre i tredje omgang. Det er en proces, som man ikke bare kører med det samme. Men vi har fået et godt udgangspunkt, og vi kører igen til næste forår og efterår, fortæller Marc Hagberg.

Kilde: sn.dk

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.