DM i badminton for ungdomshold kommer til Nordsjælland

Loading

Der er garanteret underholdning i verdensklasse og god stemning, når næsten 400 af Danmarks bedste ungdomsbadmintonspillere fra 70 forskellige badmintonklubber tørner sammen ved Danmarks Mesterskaberne for U13 ungdomshold, der skal kæmpes om medaljer og trofæer i Slangerup, Frederiksværk, Frederikssund og Skibby både lørdag og søndag den 14.- 15. april 2018.

Eliteholdene, som blandt andet omfatter ungdomsspillere fra nogle af de største badmintonklubber i Danmark som f.eks. abc Aalborg, Greve, Højbjerg og Solrød Strand, skal alle spille kampe i Slangerup Idræts og kulturcenter begge dage.

Udover et solidt samarbejde mellem Badminton Danmark og DGI Badminton, står lokale kræfter bag, der er gået sammen om de praktiske foranstaltninger.

– Vi er stolte af at kunne trække så stor en begivenhed til Nordsjælland, efter mange års pause fra Sjælland, siger Michael Stehr ungdomsformand i Slangerup Badmintonklub.

– At DMU for U13 hold afvikles i Nordsjælland er resultatet af et tæt og målrettet samarbejde mellem ildsjæle fra Slangerup badmintonklub og Frederiksværk badmintonklub, og de mange frivillige, der nu bærer frugt og bliver til virkelighed. Så vi glæder os meget til at se en masse haller blive fyldt med både spillere og tilskuere og ikke mindst spændende og flotte badmintonkampe.

DMU for U13 hold afvikles i Slangerup, Frederiksværk, Frederikssund og Skibby hallerne hvor der også spilles holdkampe i alle ungdomsrækker.

Alle kampe er åbne for tilskuere og der er gratis adgang i alle hallerne.

Pressemeddelelse fra Slangerup Badmintonklub

En kommentar

  1. Kevin Monie😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.