Der bliver godt fyldt i Odense Idrætshal. Foto @ DGI

Badmintonligaen: Sponsor trækker 500 ekstra tilskuere til kvartfinale mod Greve

Loading

Der bliver godt fyldt i Odense Idrætshal. Foto @ DGI
Der bliver godt fyldt i Odense Idrætshal. Foto @ DGI

Torsdag aften gentager Odense Badminton Klub sidste års Badmintonliga-event sammen med DGI og sponsoren RSL. Det giver forhåbning om flere end 1.000 tilskuere, der vil bidrage til en fantastisk kulisse.

Komplet oplevelse
Kampen i Odense Idrætshal er mod Greve, der stiller i stærkeste opstilling. Det samme gør Odense, så der er lagt i kakkelovnen til masser af god badminton. Sideløbende med holdkampen er der skruet et arrangement sammen for mange af tilskuerne.

–  Vi vil prøve at give alle gæster en komplet badmintonoplevelse med noget af det bedste, vi kan præstere i den danske liga, fortæller Rasmus Skousen fra RSL.

– Vi har fået Viktor Axelsen til at komme og blive interviewet af journalist Per Vinkel omkring, hvordan det er at være “Viktor Axelsen”. Det er vigtigt for os at give gæsterne en “bid” af Viktor, som de ikke ellers normalt får. Efterfølgende vil OBK cheftræner, Lennart Engler, fortælle om den forestående kamp. Der er reserveret pladser i hallen til alle 500 gæster, og de vil alle ved ankomst modtage en T-shirts, og skulle så gerne heppe OBK til en sejr.

Mere liv i ligaen
Arrangementet er skåret efter en interessant underholdningsskabelon, hvor der er aktiviteter, konkurrencer, autografskrivning mm. ved siden af kampen. Det er for sjældent, man ser det praktiseret i badminton. Det er et tiltrængt initiativ i en Badmintonliga, som kæmper med at tiltrække sig opmærksom fra både TV, tilskuere og sponsorer.

– Uden at det skal lyde frelst, så vil vi alle gerne gøre noget godt for sporten og prøve, om vi kan bidrage til at puste lidt mere liv i en kamp i Badmintonligaen, fortsætter Rasmus Skousen

– Derfor har vi lavet dette arrangement og inviteret 500 gæster, som frit har kunnet tilmelde sig gratis. Vi kan se på tilmeldingerne, at der er deltagere fra hele landet, dog hovedsageligt fra Syddanmark, og alle 500 billetter var væk på tre dage.

Aktivering af sponsorater
Det er prisværdigt, at RSL vil gøre noget for sporten, men sådan et event koster mange penge. Hvad får RSL ud af at bruge så mange ressourcer på et sådan arrangement?

– Jeg mener, at hvis RSL skal have maksimalt ud af sponsoraterne med henholdsvis OBK og DGI Badminton, så er det vigtigt, at vi aktiverer sponsoraterne og prøver at få noget markedsføringsværdi ud af det. Mere end for eksempel et skilt i hallen. Vi prøver at tænke i andre baner og finde nye vinkler og muligheder for at komme tættere på vores kunder. Så jeg håber på en god dag, med masser af fede badmintonoplevelser for vores kunder, afslutter den engagerede sponsor Rasmus Skousen.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.