Foto @ Tine Bay

Bundgysere i grundspillet

Loading

Forud for de sidste to kamprunder i Badmintonligaens grundspil ligger Højbjerg på 8. pladsen med 5 point. Ikast ligger på 9. pladsen med 1 point, mens Aarhus Badmintonklub (AB) ligger på sidstepladsen med 0 point. Det er mellem disse tre klubber det afgøres, hvem der kommer i medaljeslutspil og hvem der ender i oprykningsspil.

Ikast og AB mødes i Ikast i 8.runde, der spilles tirsdag d. 3. januar kl. 19, mens Højbjerg tager imod Odense Badminton Klub (OBK), der ligger på 6. pladsen med 10 point og dermed er sikret plads i medaljeslutspillet. Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen forudser en god holdkamp med tætte kampe. I damedoublen mellem Line Nørgaard/Nanna Vestergaard og Camilla Martens/Maiken Fruergaard må OBK anses for at være favorit. På en god dag kan Højbjerg-pigerne dog godt ændre på det forhold. I herredouble må Højbjerg til gengæld anses som favorit. Morten Bødskov/ Oliver Leydon-Davis møder Mikkel Normann og unge Emil Hybel Kristensen.

Michael Kjeldsen ser herresinglerne som meget lige. I 1. herresingle møder Kasper Dinesen OBKs Steffen Rasmussen, og her kan hjemmebanefordelen meget vel blive udslagsgivende. I 2. herresingle er der debut til Højbjergs mexicanske spiller Ramon Garrido, der møder Patrick Bjerregaard. Kan Garrido holde niveauet fra træning, er han ifølge sportschefen ikke uden muligheder.

Alexandra Bøje er tilbage i damesingle, hvor hun møder Airi Mikkela, som nøgternt set må betragtes som favorit, men det vil ikke være nogen kæmpeoverraskelse, hvis Alexandra løber med sejren.
OBK stiller med en solid mixeddouble i form af Sara Thygesen/Frederik Søgaard, der møder Emilie Juul Møller/Mathias Bay-Smidt. OBK er måske lille favorit, men ikke mere end at hjemmebanefordelen kan blive afgørende til fordel for Højbjerg-parret.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …