Bruun leverede sensationen

Loading

Kvalifikationen til Denmark Open er i fuld gang, og der er vanen tro rigtig mange danskere i kamp om de eftertragtede pladser i hovedturneringen.

Det kunne meget vel ende med at alle fire herresinglepladser fra kvalifikationen, ender med at blive taget af danskere. Således er de tre af kampene mellem danskere, hvoraf den ene allerede er fundet, da Emil Holst vandt over Flemming Quach. Den helt store overraskelse i kvalifikationen må uden tvivl være Kim Bruun sejr over Kenichi Tago.

– Jeg er sindssygt glad. Jeg ved godt Tago ikke er, der hvor han plejer at være. Men stadigvæk, at kunne slå ham, er rigtigt godt. Jeg skal selvfølgelig lige nyde sejren lidt, selvom det ikke er lang tid til det, da jeg snart skal spille igen. Så er det bare med at være klar igen, og jeg håber jeg kan spille lige så godt, siger Kim Bruun til Badminton.dk.

Kim Bruun møder nu Rasmus Fladberg i kampen om pladsen. Rasmus Messerschmidt møder Raul Must. Sidste opgør er mellem Christian Lind Thomsen og Steffen Rasmussen.

I damesingle blev det til to danskere, da Anna Thea Madsen og Mette Poulsen begge i to sæt vandt. Anna Thea vandt over Julie Finne-Ipsen, og Mette vandt over Chloe Magee.

Der vil også med sikkerhed komme en ekstra dansk herredouble med i hovedturneringen. Senere idag møder Alexander Bond og Joel Eipe nemlig Søren Gravholt og Nikolaj Overgaard.

Resultaterne fra Denmark Open

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

2 Kommentarer

  1. Kommer der kampe der kan ses på tv?