Kim Bruun. Foto @Badmintonsamband Island

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Loading

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. Det klarede han rigtig fint og fortalte til BadmintonBladet efterfølgende, at han nu ser frem til en svær opgave. 

I første runde mødte Bruun kvalifikationsspilleren Joshua Hurlburt-Yu fra Canada. Vindercifrene kom til at lyde på 21-16 og 21-14, hvilket danskeren var godt tilfreds med:

– Jeg synes, kampen var fin. Der ikke så meget at sige til kampen, men det var en fin indsats.

I næste runde møder han tredjeseedede Ygor Coelho. Denne kamp er særlig vigtig for Bruun, da den kan danne grundlag for et rigtig godt og tiltrængt turneringsresultat. Danskeren kan nemlig herefter møde en useedet spiller. Han har brug for pointene til verdensranglisten, da han oplevede et tidligt exit ved US Open i sidste uge og før det havde en længere skadespause. Derfor er han nede som nummer 79 i verden, hvorfor han håber på et godt resultat. Han ved dog godt, at det bliver en hård opgave mod verdens nummer 31:

– Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan slå Ygor i min næste kamp. Det bliver en svær kamp. Ygor kan spille rigtig godt og være en svær spiller for de fleste, så jeg skal helt klart spille en del bedre end i min første kamp. Hvis jeg rammer et godt niveau, tror jeg også på en sejr.

Forholdene er heller ikke alt for nemme at spille under, fortæller Bruun:

– Det er en rigtig tung hal, vi spiller i, men boldene er meget hurtige, så det ikke det nemmeste at spille herinde. Derudover er der meget lyst i hallen, så det kan være lidt svært at se bolden. Der er ikke så meget vind herinde.

Bruun møder Coelho i nat dansk tid.

Resultater fra Canada Open

Læs også

Bruun før US Open: Et tidligt møde med Lin Dan kan være både godt og skidt

Kim Bruun fortalte i gårsdagens artikel om, at han blandt andet er skiftet til Hillerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.