Søren Toft.

Toft efter sejr og nederlag: Min krop trænger til pause

Loading

Søren Toft havde en blandet dag ved Turkey International. Han røg ud i mixeddouble, hvor han dog var med til at hente en sejr i dagens første kamp. I single måtte han lade livet i første runde.

Søren Toft var i dagens først kamp i aktion i single. Her måtte den ottendeseedede dansker give fortabt mod useedede Cristian Savin fra Moldova. Den danske spiller tabte det første sæt med de klare cifre 11-21, mens der i andet sæt var mere spænding om udfaldet. Her var det Savin, der i en tæt afslutning vandt med 21-19.

Blandet dag i mixeddouble

I double hentede han og makkeren Pernille Bundgaard en fin sejr i dagens første kamp. Det var mod et par bestående af en spiller fra Usbekistan og Rusland. Efter at have vundet det første sæt, måtte danskerne afgive det andet. I tredje sæt var de dog tilbage i førerrollen og vandt 21-16.

I dagens anden kamp var den ene part, de var oppe mod, igen en russer i form af Anastasiia Pustinskai. Den anden part var Dmitriy Panarin fra Kazakhstan. Danskerne formåede ellers at tage et sæt mod parret med 21-19. I tredje sæt tabte de dog med de klare cifre 10-21. Derfor var det ikke overraskende en skuffet Toft, BadmintonBladet fik fat i efter kampen:

– Det er en træls fornemmelse, virkelig træls. Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds efter to nederlag ret tidligt, men jeg kan også mærke nu, at min krop trænger til pause fra rejser og turneringer. Jeg vil ærlig talt bare gerne hjem og holde ferie med familien og få slappet af og genoplade batterierne.

Toft har blandt andet kæmpet med sygdom ved den seneste turnering i Wales. Men nu er der altså dømt julepause for danskeren.

Resultater fra Turkey International

 

 

Læs også

Toft: Det er sådan en kamp, alle badmintonspillere ønsker sig

Søren Toft spillede sig i går videre fra kvartfinalen og var især tilfreds med sit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.