BWF: Franske oliepenge skal forgylde VM-turneringerne

Loading

total sponsorDet franske olie- og gasselskab, Total, har indgået en sponsoraftale med det internationale badmintonforbund, BWF om de kommende VM-turneringer.

VM for hold (Thomas og Uber Cup), VM for blandede hold (Sudirman Cup) og VM individuelt får Total som navnesponsor. Første Total-turnering bliver VM 2015 i Jakarta. Det er positivt nyt for BWF, der måtte sælge navnesponsoratet til VM i København i sidste øjeblik til Li-Ning med klækkelig rabat.

Vil skabe værdi
Det er en stolt præsident for BWF, Poul-Erik Høyer, der i en præsentationsvideo (se nederst i denne artikel) fortæller, om det nye samarbejde mellem BWF og den globale oliemastodont Total, som ellers mest er kendt for sin involvering i udholdenhedsmotorløb, blandt andet som sponsor for Dakar-rallyet.

– Både badminton og Total ekspanderer globalt, og vi deler kerneværdier som lige muligheder for alle, lokal integration og innovation. For os (BWF) er det vigtigt, at vi er i stand til at skabe værdi. Jeg er sikker på, at vi kan skabe værdi for Total, og utvivlsomt meget værdi for badmintonsporten, fortæller Poul-Erik Høyer.

Asiatiske marked trækker
François Dehodencq, der er Senior Vice President for Total Marketing & Services Asia Pacific ser et godt match mellem Total og fjersporten, da badminton kræver meget energi, og Total er et energiselskab. Det budskab bliver fremført med et smil på læben, og er naturligvis et temmelig søgt match. Til gengæld har Dehodencq en oplagt pointe, når han taler om olieselskabets fokus på det asiatiske marked.

– Næsten 80% af de olympiske badmintonmedaljetagere kommer fra den asiatiske Stillehavs-region. Det er et område, hvor Total vil styrke vores tilstedeværelse.

Læs også

Thygesen om samlet Uber Cup-præstation: Alle har taget et stort ansvar

Det danske Uber Cup-hold leverede endnu engang en flot kamp ved Uber Cup. Således vandt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.