Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spiller OL-semifinale. Foto @ Annette Vollertzen

Malaysia Masters: Så kom pigerne i gang

Loading

Badmintonstjernerne Kamilla Rytter Juhl, Christinna Pedersen og Joachim Fischer er i øjeblikket i Kuching på Borneo i Malaysia. De spiller Grandprix Gold turneringen Malaysia Masters.

Komme i gang
Første runde i damedouble bød på japanske modstandere, og det er en kategori, som japanerne er gode til. For de topseedede danske piger var der imidlertid ikke meget kamp om avancementet til næste runde. Dertil havde Yuki Fukushima/Sayaka Hirota for lidt power til at true Kamilla og Christinna. De vandt overkommeligt med 21-8, 21-16 og kom dermed godt i gang i 2015.

– Vi tager en kamp ad gangen og kigger derfor ikke for langt frem. Vi nyder virkelig at spille her og glæder os bare til at komme i gang med årets første turnering, fortalte Christinna Pedersen inden kampen til Badminton Danmark.

Kamptræning
Normalt ville de ikke rejse så langt for at spille en turnering på det niveau, men der er ikke nogle Superseries-turneringer på programmet i januar, så trioen ønsker at holde kampformen ved lige.

– Vi har valgt at tage til en Grandprix Gold turnering så langt væk for at få noget kamptræning, som man ikke kan få på samme måde til træning i Danmark. Det er stærke par som deltager, så selvom vi er førsteseedede, skal vi spille vores bedste i hver kamp for at vinde, siger Christinna Pedersen.

Torsdag spiller Christinna Pedersen/Joachim Fischer (1) mod et lokalt par fra Malaysia. Se alle resultater fra Grandprix Gold turneringen Malaysia Masters 2015.

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.