Thygesen om samlet Uber Cup-præstation: Alle har taget et stort ansvar

Loading

Det danske Uber Cup-hold leverede endnu engang en flot kamp ved Uber Cup. Således vandt de en kamp over det stærke kinesiske hold. Samlet blev det dog til et nederlag. Sara Thygesen er dog tilfreds med, hvordan de unge spillere generelt har præsteret, fortæller hun BadmintonBladet.

Danskerne udfordrede det kinesiske hold i dagens kvartfinale ved Uber Cup. Mia Blichfeldt lagde imponerende fra land ved at besejre Chen Yufei, som er nummer fem i verden. Dette var Thygesen meget imponeret af:

– Mia spillede helt vanvittigt godt – så det var rigtig fedt og godt for holdet, at hun kom godt fra start.

Derefter blev det dog hverdag for de danske spillere, da de tre næste kampe endte med kinesisk sejr. Thygesen og Fruergaard spillede selv den tredje kamp mod Chen Qingchen og Jia Yifan, som er nummer et i verden. Selv er danskerne nummer 20. Sidst de to par mødtes var ved All England i år, hvor det danske par især i første sæt pressede kineserne til det yderste. I dag tabte danskerne dog ret klart i to sæt, og Thygesen var godt klar over, at det bare var et klassepar, de mødte:

– Kineserne er bare gode overalt generelt og rigtig gode på de første tre bolde.

En flot samlet præstation

Det danske Uber Cup-hold har i den grad vist flotte takter ved turneringen. Således er det blevet til en flot sejr over Rusland, en tæt kamp mod Korea og nu en fin kamp mod kineserne. Desuden har den danske trup været fuld af debutanter, unge spillere og spillere, der skulle tage et større ansvar i Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersens fravær. Samlet set synes Thygesen, holdet har klaret det rigtig flot:

– Jeg synes, alle har taget et stort ansvar, uanset om de er i første damedouble eller tredje damesingle. Vi er et ungt hold, og alle ved, de skal ind og præstere uanset hvad.

Det danske Thomas Cup-hold spiller i øjeblikket kvartfinale mod Korea.

Læs også

Debuterende dansk damedouble ved Uber Cup: Fedt at få en større rolle

Rikke Søby og Julie Finne-Ipsen er forfremmet til anden damedouble efter Kamilla Rytter Juhl og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.