Flyvende Fischer/Pedersen starter godt i Dubai. Boe ramt af sygdom

Loading

Så går det løs i Dubai, hvor Superseries-finalerne afslutter 2016-sæsonen. Christinna Pedersen og Joachim Fischer viste vejen for de andre danskere.

Det var verdens-etterne Ko Sung Hyun og Kim Ha Na, der var modstandere i den første puljekamp. Selvom den danske duo førte 6-4 i indbyrdes opgør, var koreanerne en ordentlig mundfuld.

Men begge Skovshoved-spillere var godt spillende. Christinna Pedersen tog styringen fra nettet, mens Joachim Fischer med vanlig fight og power matchede den koreanske supermand Ko godt.

Første sæt blev dansk med 21-14, mens andet sæt smuttede mellem fingrene på Fischer/Pedersen efter en misset dansk matchbold. Til gengæld kom parret bedst ud af en stillingskrig i tredje sæt og tog sejren med 21-14, 21-23, 21-16.

Fredag er modstanderne de olympiske mestre, Ahmad og Natsir.

Mathias Boe har måtte melde afbud til den første puljekamp i herredouble mod Goh/Tan fra Malaysia. Han er sygdomsramt. I følge reglementet er Boe/Mogensen dermed ude af turneringen, fordi har trukket sig fra én kamp. Derfor er sæsonfinalerne ovre for de 5/8-seedede par, inden de nåede at spille en eneste bold.

Læs også

Pedersen og Juhl knuste syvendeseedet par

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sejrede i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Pedersen og Juhl, der …

5 Kommentarer

  1. Bjarke Rasmus Nicolaisen – den er ærgerlig for Kim Astrup og Anders Skaarup der ikke kom med pga Boe og Mogensen

  2. Tillykke til vores dygtige mix. Rigtig god bedring til Boe. Hilsen fra Kolding

  3. Ja det er jo godt og skidt😱pøj pøj til alle spillere 🍀🇩🇰 og god bedring til Boe💐