Camilla Martin: ”Jeg har været lidt rasende i dag!”

Loading

“Får kommentaren fra tilfædig person: hvorfor skal sporten ha’ flere penge? Hvad med psykiatrien, hvad med alle de unge der har der dårligt osv. 

Jeg styrede mig og sagde: hvis nu man får alvor prioriterede sport fra politisk side og gjorde noget ud af det allerede fra skolestart, så kan det være at flere unge havde det bedre! 

Jeg er liiiiidt træt af at få slynget i hovedet at når jeg taler om sport så er det kun eliten! Det taler jeg også om, men det handler ligeså meget om et mentalt sundere samfund og om at gi’ de unge en sund eftermiddag efter skole. For hvad laver de ellers om eftermiddagen. 

Der er fandme en usynlig medalje i at bidrage til bredden og til at gi’ de unge mennesker en mulighed for at lære sig selv og deres krop at kende gennem sport. Og, så er der nogle der hellere vil gå til andet end sport. Kunst, musik eller andre ting. Det handler om at ha’ et sted “to” at være efter skole!!!

Nå, jeg kunne skrive lange sætninger om det her, men nu pointerer jeg bare lige at mit sportshjerte tilhører ligeså meget bredden som eliten for vi kommer ingen vegne uden begge dele! Og, jeg vil sgu bare gerne ha’ at hveranden pige i 8. klasse som ikke har det godt lige nu, får det godt og det samme for drengene. Og, det er et fælles ansvar vi voksne har! 

Godt så, god eftermiddag eller det der er tilbage af den😉🙌🏻“

Camilla Martin, Facebook 06.09.22. 

Læs også

Australian Open • Super 500 • 11.-16. juni 2024

LIVE på TV2 Sport fra kvartfinalerne fredag morgen kl 04.00…..og lørdag og søndag‼️🙏🏻✅🔝 Link til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.