Tre hjemmekampe i arenaen under skærpede corona regler

Loading

Dybbøl Badminton
Sæson 1 af “Et lille mirakel i Sønderborg”. 
Afsnit 3 – “Tre hjemmekampe i arenaen”


Så nåede vi slutningen på sådan en weekend hvor man jo faktisk helst ville være udendørs – +20 grader midt i september kalder jo ikke ligefrem på indendørs aktivitet ?

Ikke desto mindre har det været en begivenhedsrig weekend her i Dybbøl Badminton. Vi startede fredagen med opstarts samling for vores ungdom, hvor +60 glade og meget aktive børn fra U9 til U15 boltrede sig og havde nogle fantastiske timer – normalt er denne opstartsweekend med overnatning, men grundet Corona må vi gemme den del til senere.

Lørdag var der så 3-dobbelt senior-holdkamp-arrangement i vores egen ”arena”, igen påvirket af de nye restriktive Corona regler, så hallen var opdelt så alle udehold havde der egen ”bås” og der var siddeplads til alle tilskuere med behørig afstand.

Serie 2 var oppe imod de lokale rivaler fra Åbenrå, og dagen startede med en 4-4 deling – og allerede har var der god stemning og godt fyldt op på tilskuerpladserne. Kl. 15 var det så tid til at 3. division tog imod fynboerne fra Nr. Lyndelse, og da vores debut i divisionen jo var en – i hvert fald på papiret – lidt stor mundfuld, så var det med noget spænding at kamp var imødeset. Med super god opbakning på ”lægterne” endte 1. runde med en for os meget positiv og noget overraskende 2-2 stilling – begge damesingler gik vores vej. Anden runde med 4 herresingler var fra vores side med ungdommelig – ikke mindre end 3 U17 spillere udgjorde 2., 3. og 4. HS – og i både 2. HS og 4. HS gik sejren til de unge drenge, imens 3. HS havde matchbold i 2. sæt, men måtte til sidst bøje sig efter 3 spændende sæt.

De 2 damedoubler gik også vores vej, således at der inden de 3 herredoubler stod 6-4 til Dybbøl !! super flot og et dejligt at få tanket noget selvtillid til de unge spillere. Desværre endte alle 3 herredoubler med sejr til fynboerne, der således kunne rejser tilbage til øen med en 7-6 sejr i bagagen. En kamp der virkelig har givet os alle blod på tanden om mere, og endnu engang et bevis på at der også i det sønderjyske spilles noget ganske habil badminton ?

Dagens sidste kamp var et rigtig lokalopgør – Dybbøl mod Sønderborg (et samarbejde mellem Blans Sundeved, Gråsten og Ulkebøl) – og her viste hjemmeholdet sig at være en tand for stærke for gæsterne. Kampen endte 10-1 til Dybbøl – men gode kampe og god fight hele vejen igennem.

Således sluttede en super lørdag i Dybbøl – dejlig stemning, mange mennesker i hallen og masser at se frem til i de kommende uger og måneder ?

Peter Andreasen
Formand

Læs også

Indonesia Open • Antonsen taber i 3 sæt til den kommende verdensetter på ranglisten!

En meget kommunikerende (😤⚡️🔥💪🏻) Antonsen taber 9-21/21-12/14-21 på 71 minutter til Shi Yu Qi. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.