Fantastisk dansk sejr ved Welsh International

Loading

Mens der i denne uge har været fuld drøn på Badmintonligaen, og der har været turneringer i både Macau og Brasilien, tog en enkelt dansker til Wales for at være med ved Yonex Welsh International. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide.

For lad det være sagt med det samme: Anna Thea Madsen vandt turneringen! Undervejs var AT oppe mod flere europæiske topspillere, men ingen af dem kunne stå i vejen for dansk succes.

Første kamp var mod Airi Mikkelä fra Finland, som blev besejret med 21-15 21-9. Dermed fører AT 3-0 i indbyrdes opgør over den finske pige, som har sin daglige gang i Odense. Herefter stod den på et opgør mod Olga Konon fra Tyskland, som ligger side om side med AT på verdensranglisten (de ligger 43 og 44). Denne kamp blev den eneste, AT havde problemer i, da hun måtte ud i tre sæt for at nedsætte tyskeren med de hviderussiske rødder.

I kvartfinalen skulle AT møde topseedede Beatriz Corrales fra Spanien, som tidligere hele syv gange ud af syv mulige havde gjort livet surt for danskeren. Blot tre gange havde AT vundet et sæt over spanieren – og tabt 14 – inden hun altså i kvartfinalen i går slog Beatriz i to sæt med 21-19 21-14. Flot præstation af danskeren.

Den bulgarske veteran, Petya Nedelcheva, som ventede i semifinalen, har AT til gengæld et godt tag på. Hun sejrede i dag for tredje gang i lige mange kampe, og så var finalepladsen hjemme.

Her stod AT over for Karin Schnaase fra Tyskland, som hun heller ikke havde slået før. Efter en tæt kamp med dansk sejr på 24-22 i første sæt og hele vejen frem til 11-11 i andet sæt satte Anna Thea Madsen en flot slutspurt ind. Hun vandt nemlig de næste 10 point i streg og lukkede kampen med 21-11.

Dermed kan Anna Thea kalde sig vinder af Welsh International. Stort tillykke med titlen herfra!

Du kan se dagens resultater ved Welsh International her.

Læs også

Søren Toft efter flot sejr: Under kampen måtte jeg løbe på toilettet og kaste op

Søren Toft vandt nogle flotte sejre i dag ved Welsh International, specielt set i lyset af, …