Foto @ Christel Larsen

Tæt på brag mellem Lin Dan Og Chen Long

Loading

I dag kom muligheden nærmere for et stormøde mellem Chen Long og Lin Dan ved China Masters. Begge kinesere vandt således deres kampe forholdsvis komfortabelt.

Chen Long leverer varen
Chen Long har over en længere periode vist svaghedstegn ved blandt andet at ryge tidligt ud af All England og for nyligt i Singapore. Og han har ofte tabt kampe, lige før han skulle møde Lin Dan. I dag levede han dog op til favoritværdigheden ved China Masters.

Her mødte han inderen H. S. Prannoy, der er nummer 30 i verden, og som han var meget tæt på at tabe til for nyligt i Singapore. I dag var der dog ikke den store vaklen fra Chen Longs side.

Chen Long og Prannoy fulgtes ellers pænt ad i starten, hvor stillingen midtvejs før opholdet var 6-6. Derefter trak kineseren fra og førte 11-7 ved opholdet. Denne tendens fortsatte efter opholdet, hvor 13-9 blev til 17-9 og endte med en komfortabel 21-10-sejr. Prannoy kom dog stærkt ud til andet sæt og bragte sig foran 6-0, før verdensmesteren vågnede op til dåd. Det gjorde han så også og forvandlede de pauvre cifre til 11-9. Herfra var der ingen tvivl om udfaldet og 16-11 blev til 21-15.

Lin Dan i lidt problemer
Lin Dan har for nyligt vist fin form med eksempelvis en flot sejr ved All England. Og den gode form fortsatte han i dag.

Lin Dan vandt således over Guangzu Lu, der kun er nummer 688 i verden. Dette holdt ham dog ikke fra at yde god modstand til Lin Dan. Kampen startede lige, og det var først ved 7-7, at legenden trak fra og lagde sig i spidsen med 11-7. Efter opholdet var der dog ingen tvivl om udfaldet og 15-8 blev til 21-14. Andet sæt startede mere lige, og Lin Dan kom bagud både 8-11 og 10-14, før han kæmpede sig tilbage på 17-17. Herfra var det dog overraskende Guangzu, der kørte sættet sikkert hjem med 21-17. I tredje sæt startede Lin Dan godt, men det lykkedes Guangzu at komme tilbage og kun være bagud 11-9. Herfra så Lin Dan sig dog ikke tilbage og 16-10 blev forvandlet til 21-12.

Det første møde i over et år mellem de to stjerner, og en fin chance for at teste formen for alvor før OL, er nu tæt på en realitet. De mangler nemlig kun at vinde en kamp hver, hvor de begge er storfavoritter.

Resultaterne fra China Masters

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …

En kommentar

  1. Lad os nu se, der er nok en der trækker sig pga af en lille bitte skade😜 og ellers spiller de som nybegyndere i U9 med rigtig mange fejl
    Er brag bliver det aldrig😂😂😂