Gentofte holdte liv i drømmen

Loading

Gentofte tog her til aften i mod AB Aarhus, i en kamp hvor en sejr var kravet, hvis drømmen om endnu en sæson i Badmintonligaen skulle holdes i live.

Samtidig spillede Ikast ude mod KMB, og en sejr til Gentofte var således ikke nok da Ikast også skulle tabe i Kastrup, da Gentofte således ville være á point med Ikast og have en bedre score i forhold til vundne og tabte kampe.

Gentofte leverede dog varen i egen hule, og fra første fløjt af var der ikke rigtig tvivl om at Gentofte nok skulle levere sejren.

I de to første kampe var AB hæmmet af ikke at have Flemming Quach og Anders Antonsen med, og med Gentofte i stærkeste opstilling, med Scott Evans og Joshua Eipe, blev der ikke levnet meget. 2-0 til Gentofte.

De to næste kampe var herredouble og damesingle. Sofie Holmboe Dahl startede stærkt med at vinde første sæt 21-6, mens David Daugaard og Mathias Christiansen havde lidt flere problemer, men vandt trods alt 21-19.

Andet sæt i de to kampe blev lige omvendt. Daugaard og Christiansen gav 10 til Antonsen og Babic, mens Holmboe Dahl skulle ud i ombolde før hun fik sejren. Det ændrede dog ikke på at Gentofte kom foran 4-0 og dermed allerede havde sikret sig de tre point.

Gentoftes damedouble med Irina Andersen og Camilla Overgaard, gjorde det til 5-0, og så manglede kun mixeddoublen.

Her startede Julie O. Jensen og Nicolai Müller med at vinde første sæt, men Cecilie Bjergen og Rasmus Bonde lagde sig ikke bare ned, og kom igen i andet sæt med 21-13. Tredje sæt startede med Gentofte-parret som det bedste og det holdte de fast i til slut, hvor de med 21-18 kunne give Gentofte en 6-0 sejr og det perfekte udgangspunkt, da det stadig stod 2-3 i kampen mellem KMB og Ikast.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …