Frost skal genoprette malaysisk badmintonære

Loading

Morten Frost, der er blevet ansat som teknisk direktør i det malaysiske badmintonforbund (BAM), har store forventninger til Malaysia på den internationale badmintonscene.

Dog mener han, at alting har en begyndelse, og at han tager et skridt af gangen.

– Jeg er en stille og rolig person men hårdtarbejdende. Så lad os tage det stille og roligt, og lad os se hvordan det går indtil slutningen af denne måned, udtaler Morten Frost til The Star.

Danskeren har en klar idé om hvad der skal gøres, men det er vigtigt for ham at falde godt til med kulturen, spillerne og trænerne, før det giver pote.
Morten Frost er godt i gang med at vænne sig til den malaysiske kultur. Han kan endda et par malaysiske ord så som Selamat datang (godmorgen).

Danskeren vender tilbage
Det er 16 år siden Morten Frost sidst arbejdede på malaysisk jord, og den gang havde Malaysia mange verdensklassespillere som spillede på det allerhøjeste niveau. Frost indrømmer nu, at Malaysia er i en nedgangsperiode, men han ser frem til udfordringen.

– Jeg er klar til udfordringen om, at få Malaysia tilbage hvor de hører til – nemlig i verdenstoppen, pointerer Morten Frost til The Star.

Frost fremhæver, at det var bemærkelsesværdigt, at Malaysia ikke havde mange repræsentanter med ved dette års All England, hvor specielt herresinglekategorien var hårdt ramt. Det skal der laves om på. Hårdt arbejde og dedikation er vejen frem.

For at få skabt flere talenter, mener Morten Frost, at det er essentielt at kigge på de forskellige talentskoler i landet både nationalt og lokalt.

Morten Frost synes, han er den rigtige til jobbet grundet hans store erfaring indenfor badmintonverdenen.

– Jeg er kommet tilbage med større erfaring – det er det der tæller. Jeg kender Malaysia bedre nu end før (1997-1999). Alt dette vil ruste mig til at føre malaysisk badminton til nye højder, fremhæver Frost.

Det ultimative mål for danskeren er, at hjælpe Malaysia til en guldmedalje ved OL i 2020 i Tokyo.

Tiden må vise, om Frost kan indfrie denne ambition.

Link: The Star

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Morten Frost: Jeg håber, at badmintonspillerne udviser forståelse og format, når tiden kommer

Den danske badmintonlegende, Morten Frost, har skrevet et bidrag til debatten, om den konflikt, der …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.