Mathias Christiansen og Christinna Pedersen. Foto @ Shi Tang

Christiansen og Pedersen taber til OL-sølvvindere

Loading

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte i anden runde af Malaysia Masters.

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen var oppe mod Chan Peng Soon og Liu Ying Goh. Parret fra Malaysia vandt OL-sølv i 2016. Lige nu er de dog nummer 41 i verden, mens danskerne er nummer 48.

Danskerne startede fint, idet de kom foran 8-7. I front var de også ved opholdet, nu med 11-9. Herefter holdt danskerne fast i føringen ved 13-12. Kort tid efter var de dog bagud, her med 14-16. De kom dog tilbage på 18-18, men her måtte de se parret fra Malaysia tage tre point i træk og vinde 21-18.

I andet sæt kom det danske par indledningsvis bagud med 2-3. Herfra fik de bedre fat i spillet og bragte sig i front med 6-5. Frem mod opholdet øgede de endda og kom i spidsen med 11-8. Herefter fortsatte den positive tendens, hvilket ledte til en 14-10-føring. Derfra kørte de kampen hjem i sikker stil og vandt 21-13.

Tredje sæt bød indledningsvis på en malaysisk 3-0-føring. Danskerne kom dog flot tilbage, da de tog en stime på fire point. De to par fulgtes ad frem mod opholdet, hvor parret fra Malaysia var foran med 11-9. Herefter fik danskerne udlignet til 12-12. Ved 13-13 lavede Pedersen meget uvant for hende sin anden servefejl i sættet. Derefter blev det meget tæt, og i den spændende afslutning var det det malayiske par, der vandt med 21-18.

Senere skal Axelsen i ilden.

Resultater fra Malaysia Masters 

Læs også

Christiansen og Pedersen sejrer: Nu kan et brag af et danskermøde vente

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen sejrede i første runde af Indonesia Masters. Christiansen og Pedersen …

En kommentar

  1. Ja ja det kan godt være men hvis de forsætter de gode ting så vinder de selv OL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.