Mathias Christiansen og Christinna Pedersen. Foto @ Shi Tang

Christiansen og Pedersen taber til olympisk mester

Loading

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen taber i anden runde ved Indonesia Masters.

Christiansen og Pedersen stod over for den olympiske mester Zhang Nan og hans partner Liu Xuanxuan. Zhang Nan vandt ved OL 2016 i herredouble. Danskerne har vundet de to pars eneste indbyrdes opgør, da de sejrede i Hong Kong sidste år.

I første sæt var danskerne bagud i store dele af sættet. De var dog lige ved at komme helt op til sidst, men måtte se sig besejret med 21-19.

I andet sæt kom danskerne skidt ud og kom bagud med 2-4. Derfra fik de bedre fat og kom grundet tre flotte point i træk foran med 5-4. 7-6 blev det også kort tid efter. Danskerne holdt fast i en 11-9-føring ved opholdet i et opgør, der var præget af relativt korte dueller centreret omkring servesituationen. Efter opholdet øgede det danske par til 13-10. Herefter kom danskerne i spidsen med 16-14, før de lukkede kampen i sikker stil med 21-17.

Tredje sæt startede lige, hvilket stillingen 5-5 vidner om. Her tog først kineserne, så danskerne og så kineserne tre point i træk. Derfor var stillingen 11-8 i kinesisk favør. Derefter trak kineserne fra til 14-10. Herfra kørte det kinesiske par kampen sikkert hjem med 21-15.

Der er flere danskere i aktion senere i dag.

Resultater fra Indonesia Masters

Læs også

Pedersen og Juhl udbygger vild stime

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt deres kvartfinale-opgør ved Indonesia Masters. Danskerne havde inden …

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.