Swiss: Topseedning til Mads og Mads

Loading

Efter et flot All England skal Mads Conrad og Mads Kolding igen i ilden allerede i denne uge. Denne gang er det Swiss Open, og med en topseedning i herredouble kunne det godt ligne en dansk sejr i alpelandet.

Ud over Mads og Mads er Kim Astrup og Anders Skaarup også med i herredouble, de er seeded firer. Trods den gode seedning, har de trukket hollænderne Jacco Arends og Jelle Maas som tidligere har drillet den danske double. Gentoftes Mathias Christiansen og David Daugaard er også med i herredouble og møder Andrew Ellis og Peter Mills i første runde.

Andenseeded Viktor
Viktor Axelsen er seeded to’er i herresingle. Ud over Viktor er Christian Lind Thomsen, Kim Bruun, Flemming Quach og Emil Holst også med i Schweiz

I damesingle kvalifikationen finder vi Sandra-Maria Jensen, Line Kjærsfeldt er med i hovedturneringen. Vinder Line sin første kamp, vil hun skulle møde enten Ikasts Kristina Gavnholt eller Greves Michelle Li.

Lena Grebak og Maria Helsbøl er eneste danske par i damedouble, og møder i første runde det franske par Emilie Beaujean og Joanna Chaube.

Lena Grebak er også med i mixeddouble, hvor hun spiller sammen med Mathias Christiansen. Sara Thygesen og Niclas Nøhr er også med i mixeddouble.

Swiss Open starter allerede tirsdag, hvor der først er kvalifikation, og så de første kampe i herresingle.

Kampene til Swiss Open

Læs også

Mikkelsen efter kneben sejr: Vores første føring er ved 20-19 i andet sæt

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow var tæt på at ryge ud i anden runde af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.