Tanja Berg om den nye Badmintonliga-sæson: Det tætpakkede program bliver afgørende

Loading

BadmintonBladet har forud for den nye Badmintonliga-sæson spurgt nøglepersonerne i de forskellige klubber om forskellige spørgsmål om denne sæson. I dag udtaler Tanja Berg, der er cheftræner i Værløse, sig. 

Hvad er dine forventninger til næste sæson?

Man kender ikke de andre trupper endnu, så det er svært at sige. Nu kommer der jo en strukturændring til næste år, så vi håber på at overleve i ligaen. Det er målet. Vi står dog ikke knivskarpt. Der er imidlertid masser af potentiale i truppen, men det kræver at de unge (der gerne vil det) slår til og viser, at de vil det. Vi har nemlig få rutinerede spillere. Vi bliver undertippede i mange kampe.

Hvem tror du bliver danske mestre?

Skovshoved er favorit. Jeg ved ikke, hvad TSS kommer med. Vendsyssel og Solrød og de to førnævnte er de fire hold, der nok kommer til at kæmpe om guldet.

Hvem tror du bliver sæsonens overraskelse?

Det bliver dem, der bliver i ligaen af de resterende hold, altså ikke de fire jeg nævnte før. Det handler meget at undgå skader og sygdom i et sårbart system og at spille godt i de rigtige kampe. Der skal så lidt til, før man skuffer eller overrasker. Så det handler om, hvem man møder hvornår. Det er således, at kampene ligger i pakker, hvorfor fx november bliver meget afgørende. Igen kender jeg ikke trupperne helt, men Højbjerg ser ud til at have et godt hold. Greve ser også gode ud. Men jeg kender ikke Århus-holdet fx, så jeg ved ikke, om de kommer med noget nyt.

Hvem tror du ender i nedrykningsspillet?

Seks hold kan ende der, og Greve og Højbjerg har bedst chance for at komme med blandt de øverste. Gentofte gjorde det fx godt sidste år, så jeg tror egentlig alle kan gøre det godt. Alle kan således også havne i nedrykningsspillet, så det førnævnte tætpakkede program bliver afgørende.

Hvem tror du bliver sæsonens skuffelse?

De to hold, der ikke bliver  ligaen. Det vil være en stor skuffelse for dem, da alle kan lide at være en del af setuppet i Badmintonligaen, og i og med det er vigtigt for klubberne at være en del af denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.